Celebrity News

U 2024. godini Goca Tržan ostvaruje najlepši od svih snova: Slavlje ne može da izostane! (FOTO)

Karijera Goce Tržan izuzetno je uspešna

U 2024. godini Goca Tržan ostvaruje najlepši od svih snova: Slavlje ne može da izostane! (FOTO)

Instagram

Karijera Goce Tržan počela je u grupi „Tap 011“.

Petoro dvadesetogodišnjaka, ultramuzički talentovanih, okupilo se tada, repovalo i pevalo šaljive ljubavne pesme, koje su voleli svi od 7 do 77.

Pročitajte: Želim svima ono što se meni dogodilo - Goca Tržan se oglasila tik pred Novu godinu - Ne krije sreću

I danas kada neko napravi žurku u sećanje na 1990, sve zvanice imitiraju korake koje su tada u koreografijama izvodile Goca i njena koleginica Ivana Peters.

Youtube printscreen

 

Neverovatnu slavu grupa „Tap 011“ stekla je zahvaljujući pesmama "Pekara", "Vuk", "Zbog tebe", "Reka", "Bunda", nažalost, bend se u jednom momentu raspao.

Ivana je formirala grupu "Negativ", Goca je krenula samostalno da nastupa, što je obema donelo impozantan uspeh, ipak nijedna ni druga nikada nisu zaboravile svoju polaznu tačku. 

 

 

Kada je Novak Đoković svojevremeno izjavio da obožava "tapere", bivše kolege zbog tenisera okupile su se ispred Skupštine da ga dočekaju i tada odlučile da i ubuduće zajedno nastupaju po klubovima.

 

 

Goca i Ivana zadužene su da o datumima koncerata redovno obaveštavaju publiku preko Instagram-profila, gde je danas osvanuo vrlo interesantan podatak. 

- Da li ste znali da grupa „Tap 011“ ove godine proslavlja trideset godina karijere? Da li ste znali da Đorđe, Gordana, Milan, Ivana i Petar ove godine pune pedeset godina? Da li ste znali da ćemo ove godine proslaviti sveukupno 280 godina sreće, suza, osmeha, svađa, poštovanja i ljubavi? Neka ova godina bude godina konfeta i vatrometa - podelila je objavu na svom profilu Ivana, a zatim su to učinili i drugi članovi benda.

Pročitajte: Nekad je sestra sestri rađala dete - Goca Tržan o surogat-majčinstvu

Veruje se da će žurka povodom rođendana biti jedna od onih za pamćenje, a mnogi su komentarisali da bi ova godina "taperima" mogla da donese više uspeha na profesionalnom planu. 

Instagram

 

 

Karijera Goce Tržan svakako se već razgranala, osim kanala na Jutjubu, uspešno se bavi influensom na Instagramu, postala je voditeljka jedne emisije na K1, a nije tajna da je imala i svoj rijaliti. 

 

 

Komentari (0)

Loading