Celebrity News

Ima samo šest godina i srce kao kuća: Katja Lazukić je heroj dana (FOTO)

Gest Katje Lazukić oduševio javnost

Ima samo šest godina i srce kao kuća: Katja Lazukić je heroj dana (FOTO)

Ana Bogdanov

Nataša Bekvalac poznata je kao velika ljubiteljka životinja, baš kao i njene ćerke Hana i Katja. Njihov dom već je ispunjen lavežom zadovoljnih, udomljenih pasa Lane i Miška, ipak sticajem okolnosti, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, a gest malene Katje Lazukić oduševio je domaću javnost.

Naime, Nataša je na jednoj stranici na Instagramu videla psa koji je u teškom stanju doveden u prihvatilište i veoma se potresla, a kada je njegove fotografije pokazala Katji, devojčica je rekla: „To je moj pas, Hepi, mama, idemo po njega”.

Instagram

 

Gest Katje Lazukić posebno je dirnuo Natašu, pa je ćerki ispunila želju. Nakon detaljnih pregleda, Hepi je okupan i ošišan stigao u dom Bekvalčeve, a obaveze oko šetanja novog ljubimca, bez pogovora je prihvatila njena starija ćerka Hana.

Pročitajte: Najponosnija mama na svetu! Nataša Bekvalac proslavila prvi veliki uspeh ćerke Katje (FOTO)

Iako su u početku drugi psi bili ljubomorni, Hepi se sa Natašom i njenim devojčicama brzo zbližio i osećao kod svoje kuće.

Instagram

 

Priču o svom novom psu Nataša je objavila na Instagramu, a gest Katje Lazukić oduševio je njene pratioce, te su svi ponosnoj mami čestitali, što je svoju devojčicu vaspitala tako da bude humana duša, velikog srca.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading