Celebrity News

Ćerka Anice Dobre sa ocem na premijeri filma „Nedelja”: Ovo je Miodrag Sovtić, glumičin muž i Džejev veliki prijatelj (FOTO)

Otac Mine Sovtić retko u javnosti

Ćerka Anice Dobre sa ocem na premijeri filma „Nedelja”: Ovo je Miodrag Sovtić, glumičin muž i Džejev veliki prijatelj (FOTO)

Monika Pavlović

Otac Mine Sovtić i suprug Anice Dobre, biznismen Miodrag Mića Sovtić, u javnosti se pojavljuje retko.

Javnosti je Mića poznat kao dugogodišnji direktor FK „Dorćol". Iz prvog braka ima sina Miloša, a javnosti je poznat i kao dobar prijatelj Džeja Ramadanovskog.

Pročitajte: Bilo je vreme da kaže šta mu leži na duši! Suprug Anice Dobre sa suzom u oku otkrio ono što glumica godinama taji (FOTO)

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - ispričao je svojevremeno Mića Sovtić za „Kurir" i dodao:

Boško Karanović

 

- Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava.

Sada je otac Mine Sovtić, koji se inače u javnosti pojavljuje retko, sa ćerkom došao na premijeru filma „Nedelja”, koji prikazuje životnu priču njegovog najboljeg prijatelja.

Suprug Anice Dobre, markantan je, visok čovek, sa kojim glumica živi od 1991. godine u porodičnom stanu na Dorćolu.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading