Celebrity News

Fotografije kao dokaz: Mia Bjelogrlić ponovo sama?

Milan Marić i Mia Bjelogrlić - raskid ili dobro čuvana tajna

Fotografije kao dokaz: Mia Bjelogrlić ponovo sama?

Ata images, Dusan Petrovic

Gotovo dve godine je prošlo od kada je u javnosti poput bombe odjeknula vest o tome da su Milan Marić i Mia Bjelogrlić u vezi. Od tada, pa sve do danas par se nikada nije pojavio zajedno na nekom događaju.

Čini se da su Milan Marić i Mia Bjelogrlić odlučili da se vode dobrom starom parolom da se o sreći ćuti, te o svojoj romansi do danas nijedno nije dalo izjavu. Ipak, poslednje pojavljivanje Mie Bjelogrlić probudilo je sumnje javnosti.

Ata Images

 

Naime, na premijeru filma „Nedelja” Mia je stigla u potpunosti sama kako bi pružila podršku bratu Alekseju. Kako je ovo ko zna koje po redu njeno samostalno pojavljivanje u poslednje dve godine, mnogi su se zapitali da li je par još uvek zajedno ili je njihov raskid podjednako dobro čuvana tajna kao i njihov odnos.

Pročitajte: PRINOVA: Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

S druge strane, ima i onih koje odsustvo Milana Marića s premijere filma „Nedelja” pravdaju brojnim obavezama koje jedan od trenutno najpopularnijih glumaca ima.

Ata Images

 

 

Šta se zaista dešava, ostaje da vidimo kada mladi par odluči da je došlo vreme da o svom odnosu progovori javno.

Komentari (0)

Loading