Moda

Pobogu, šta si to obukla? Sako Mie Bjelogrlić izazvao oprečne komentare (FOTO)

Stajling Mie Bjelogrlić ponovo na tapetu modnih stručnjaka

Pobogu, šta si to obukla? Sako Mie Bjelogrlić izazvao oprečne komentare (FOTO)

Otkako se po prvi put kao ćerka Dragana Bjelogrlića pojavila na sceni Mia je okarakterisana kao neko ko ima specifičan ukus za modu.

Stajling Mie Bjelogrlić nikada nije bio provokativan, naprotiv, uvek odmeran, sveden i smeran ali definitivno drugačiji.

Pročitajte: Suknja se tek nazire ispod sakoa- Mia Bjelogrlić ukrala svu pažnju na premijeri, obuća je pun pogodak (FOTO)

Umela je i danas to radi ćerka reditelja da spaja nespojivo, da se ističe nesvakidašnjim komadima, koji nisu svakome i svima dopadljivi. 

Boško Karanović

 

Često ona ume i da iznenadi i obuče se baš onako kako se od jedne takve dame, fakultetski obrazovane, naslednice regionalne zvezde i očekuje. 

ATA Images

 

Tada svi mediji govore o njoj, uglavnom joj se obraćajući sa - Bravo i svaka čast-, nažalost ima i onih trenutaka kada niko, ni mediji, ni modni stručanjaci, pa ni javnost ne podržavaju njene modne izbore, a čini se da se jutros upravo to dogodilo.

Instagram

 

Naime, stajling Mie Bjelogrlić u fokusu je čitavog jutra a sve zbog braon-sivog sakoa na kockice, koji je izvukla iz svog garderobera, a po materijalu podseća na kišne mantile, koje su davno naše bake nosile.

Čim je voditeljka fotografiju u pomenutoj odevnoj kombinaciji objavila na Instagramu, usledili su komentari nimalo pozitivni.

Pročitajte: Konačno i nju da vidimo- Mia Bjelogrlić se skinula na plaži, svi su se okrenuli kad su videli Bjelinu lepu ćerku (FOTO)

Dok su pojedini tvrdili da ona ne izgleda toliko loše jer ipak vodi ozbiljan program sa ozbiljnim temama, mnogi su se složili da za njene mlade godine ovakve boje, dezeni i takav kroj nikako ne idu.

printscreenn1

 

 

Bilo je i onih koji su Miu pitali da li je komad pozajmila od bake, što ona možda i jeste te ga nosi sa posebnim osećajem jer ima sentimentalnu vrednost, ipak ukupan utisak je da naredni put ipak treba da obrati više pažnje na odevanje ili možda da promeni stilistu, ako joj je on  odabrao odeću.

Komentari (0)

Loading