Celebrity News

Ko još ovo jede za doručak? Ana Ivanović otkrila šta sve pojede ujutru (FOTO)

Ishrana Ane Ivanović nije se mnogo promenila od perioda kada se aktivno bavila tenisom

Ko još ovo jede za doručak? Ana Ivanović otkrila šta sve pojede ujutru (FOTO)

Screenshot Instagram

Niko nije ni očekivao da će se ishrana Ane Ivanović promeniti po odlasku u penziju.

Pročitajte: Svi gledaju u čizme Ane Ivanović - Vratila zaboravljeni trend (FOTO)

Uvek vrlo odgovorna, pobornik zdravog života i zdrave ishrane, bivša teniserka nastavila je da živi osluškujući svoje telo i na kraju krajeva prateći zdrav razum.

 

 

Za razliku od pojedinih njenih koleginica i kolega, koji nakon povlačenja iz sporta zapostave rutinu, treninge, daju sebi oduška u ishrani pa postanu gojazni, što utiče istovremeno i na njihovo zdravstveno stanje, supruga Bastijana Švajnštajgera ostala je dosledna sebi.

Zdrava ishrana Ane Ivanović nešto je što bivšu sportistkinju, nekada najbolju na svetu, čini vitalnom, daje joj snagu i energiju za nove projekte, odgovornu ulogu majke i supruge, dok takođe pomaže njenom besprekornom izgledu.

 

 

Svi se pitaju, posebno dame spremne da se posvete dijeti, kako se to Ana hrani, a tek povremeno na njenom Instagram profilu mogu se videti slike njenog kulinarskog umeća.

S obzirom na to da ima četiri muškarca u kući, nije iznenađujuće što Ivanovićeva na meniju svakoga dana ima meso i ugljene hidrate, ali su te namirnice ipak u manjini.

Pročitajte: Ana Ivanović rastrojena - Bastijan i ja se više ne razumemo (FOTO)

Povrće je ono što zaštitno lice Unicefa preferira, a danas je baš sa fanovima na društvenim mrežama podelila kako izgleda jedan njen doručak.

Instagram

 

- Salata i pirinač baza sa brokolijem, keljom, belim pasuljem, batatom, paprikom, crvenim kupusom, jajetom edamomom iliti nezrelim zrnom soje, tempehom i sosom po želji - napisala je Ana ispod prekrasno dekorisanog tanjira, a mnogi su se zapitali kako nakon svega ovog pojedenog ona ostaje tako vitka.

Komentari (0)

Loading