Celebrity News

Jovanu i Željka nismo videli u ovom izdanju još od venčanja: Nju komentariše ceo Beč (FOTO)

Elegantno izdanje Jovane i Željka Joksimovića u Beču

Jovanu i Željka nismo videli u ovom izdanju još od venčanja: Nju komentariše ceo Beč (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

Sinoć je u dvorcu Hofburg u Beču održan Svetosavski bal, na kome su među zvanicama bili brojni priznati ljudi sa domaće javne scene. Posebnu pažnju u moru zvanica privuklo je elegantno izdanje Jovane i Željka Joksimovića.

Naime, bračni par Joksimović za ovu priliku posebno se potrudio, a mnogi komentarišu da priliku da ih u ovakvom izdanju vidimo nismo imali još od njihovog venčanja.

Instagram

 

Jovana je za bal odabrala elegantnu balsku haljinu, domaćeg dizajnera Stefana Đokovića. Reč je, naime, o beloj haljini optočenoj kristalima, sa pojasem ispod grudi. Uz nju je ponela jednostavnu frizuru i minimalistički mejkap, koji se istakao samo crvenim karminom.

Pročitajte: Joksimovići okitili domove, jedna slika slučajno dospela na Instagram - Jelka je san snova, a tek ostatak kuće da im vidite

Odabirom jednostavne šminke i frizure supruga Željka Joksimovića postigla je željeni efekat - da haljina bude zvezda njenog autfita.

 

 

S druge strane, Željko je igrao na sigurno, te je odabrao crni smoking i belu košulju.

Elegantno izdanje Jovane i Željka Joksimovića privuklo je mnogo pažnje na bečkom dvoru, a posebno je Jovanina raskošna toaleta bila predmet komentarisanja.

Komentari (0)

Loading