Celebrity News

Joksimovići okitili domove, jedna slika slučajno dospela na Instagram: Jelka je san snova, a tek ostatak kuće da im vidite

Dom Jovane i Željka Joksimovića javnost još nije imala prilike da vidi

Joksimovići okitili domove, jedna slika slučajno dospela na Instagram: Jelka je san snova, a tek ostatak kuće da im vidite

Godinama se javnost pita kako izgleda skupoceni dom Jovane i Željka Joksimovića o kome se toliko priča i piše.

Pročitajte: Video sam Vesnu da dolazi kod Željka, kada sam im se obratio - zacrvenela se. Detalji ljubavi o kojoj nisu želeli da govore javno

Voditeljka i muzičar odabrali su da taj deo intime sačuvaju za sebe i predstave ga malom broju ljudi koje nazivaju prijateljima.

Petar Đorđević

 

Pevačev brat, glumac Saša Joksimović sa suprugom Nevenom navodno nije više među tih nekoliko odabranih, o čemu je lično govorio za Story, a  sukob je navodno nastao jer Željko i Jovana njega i suprugu Nevenu ne posmatraju kao sebi ravnopravne, već s visine.

Boško Karanović

 

Da li među braćom postoje još neki neraščišćeni računi niko sa sugurnošću ne može da tvrdi, ono što je izvesno je da su retko na okupu i to samo kada su veća porodična slavlja u pitanju.

Primetno je da se Saša i Željko dosta karakterno razlikuju, drugačiji odnos gaje prema porodici i deci, samim tim drugačije se ophode prema obožavaocima na društvenim mrežama.

Instagram

 

Dok je muzičar znatno zatvoreniji i na svom profilu objavljuje isključivo profesionalna dešavanja, glumac voli da sa publikom podeli bolne trenutke, pa i one radosne.

U skladu s tim danas je objavio sliku novogodišnje dekoracije iz svog stana na Vračaru i suprugu pohvalio za trud:

Instagram

 

„E, jesi stručnjak ženo za lepo.“

Jelku okićenu belo-srebrnim ukrasima bračni par „posadio“ je pored prozora, ali i ostatak stana je došao do izražaja.

Pročitajte: Ispunila sam ti najveću želju dok si bio živ - Ćerka Željka Joksimovića slomljena od bola - Sada si dušom na nekom boljem mestu

Nije to prvi put da Saša objavljuje fotografije iz doma, koje svedoče da on i Nevena imaju puno ukusa, da žive u skladu sa svojim pozicijama i primanjima, a često sa fanovima dele i slike sa svojim naslednikom.

Instagram

 

Za razliku od rođenog brata, kantautor i njegova žena još se na taj korak ne usuđuju, a samim tim čini se da će i dom Jovane i Željka Joksimovića zauvek ostati tajna.

Komentari (0)

Loading