Celebrity News

U petoj deceniji Rozgi se sreća osmehnula, ne skida osmeh sa lica: Devojčica je (FOTO)

Jelena Rozga majčinstvo posmatra kao jedan od najodgovornijih zadataka sveke žene

U petoj deceniji Rozgi se sreća osmehnula, ne skida osmeh sa lica: Devojčica je (FOTO)

ata images amir hamzagic

Nije tajna da Jelena Rozga majčinstvo, upkos tome što se u toj ulozi još uvek nije ostvarila, posmatra kao jedan od najserioznijih i svakako najodgovornijih zadataka.

Pročitajte: Sad ću da vam kažem kakvi su zaista moji roditelji! Pevačica NEVEROVATNO liči na njih, godinama izbegavaju javnost (FOTO)

U svim dosadašnjim intervjuima lepa Hrvatica isticala je da bi bila presrećna ukoliko bi dobila dete sa muškarcem kojeg voli i koji bi joj u roditeljstvu bio podrška.

Nažalost, do pre koju godinu ona u pogledu izbora muškaraca nije imala sreće.

 

 

Sve njene veze završavale su se krahom, na svu sreću i to se promenilo.

Da je u srećnoj vezi objavila je na MAC dodeli nagrada održanoj u Beogradu, a uprkos pokušajima medija da saznaju o kome se radi, sve je ostalo pod velom tajne.

Jelena nije neko ko na tacni daje svoje privatan život, jedini put kada je dozvolila da se o tome nešto više dozna bilo je tokom veze sa violončelistom Stjepanom Hauserom.

 

 

Upravo iz tog razloga nikoga ne bi iznenadilo ukoliko bi u tajnosti Jelena Rozga majčinstvo prigrlila, istovremeno niko se ne bi začudio ukoliko bi bez objave i na ludi kamen stala.

Sa fanovima ona deli isključivo profesionalni sadržaj, tek povremeno neki kadar sa privatnih proslava ili pak putovanja.

Utisak koji se stiče na osnovu pomenutih sadržaja je da Rozga živi punim plućima, da osmeh sa lica ne skida iako je svojevremeno istakla da smehom zapravo skriva probleme koji su doveli i do pogoršanja njenog stanja sa štitnom žlezdom.

Scena i druženje s publikom su stvari koje je opuštaju i čine posebno radosnom.

Pročitajte: Haljinu Jelene Rozge odmah ćete poželeti za sebe! Ističe ono najlepše na ženi, mami poglede i uzdahe (FOTO)

Nedavno je čak imala priliku da upozna svog najmlađeg obožavatelja, tačnije obožavateljku, sa kojom je objavila sadržaj na Instagramu.

Instagram/Jelena Rozga

 

 

Rozgin osmeh tom prilikom izazvao je brojne komentare, između ostalog i to da bi joj majčinstvo odlično stajalo.

 

 

Komentari (0)

Loading