Celebrity News

Trudnoća je kriva za sve: Ognjenova supruga iznenada rekla kraj, ne želi čak ni da... (FOTO)

Treća supruga Ognjena Amidžića za sada lepo nosi trudnoću

Trudnoća je kriva za sve: Ognjenova supruga iznenada rekla kraj, ne želi čak ni da... (FOTO)

ATA Images

Šansu da postane treća supruga Ognjena Amidžića tv lice Mina Naumović dobila je pre par nedelja, kada ju je autor emisije "Amidži šou" zaprosio.

Pročitajte: Venčanje je možda bilo skromno i intimno, ali za burme Amidžić nije štedeo! Evo kako izgleda to malo bogatstvo na prstu (FOTO)

Iako je sa njim kratko u vezi, a s obzirom na blagosloveno stanje u kojem je, mlada devojka priliku je ugrabila oberučke, te se danas predstavlja kao gospođa Amidžić.

Instagram

 

Ovim podatkom pohvalio se za medije lično Ognjen koji je objasnio da svadbenog veselja nije bilo, samo intimnog venčanja, romantičnog i unikatnog, na obostranu želju.

Budući da je u drugom stanju, Mini definitivno nikakav napor sada ne treba, posebno ne stres oko pripreme venčanja, a nedavno je sa pratiocima na Instagramu da je još mnogo toga morala da koriguje po saznanju da će postati majka.

Instagram

 

Treća supruga Ognjena Amidžića priznala je da je pre trudnoće pila kolagen koji joj je omogućavao da održi unutrašnju lepotu, lepotu tela, kose, noktiju, kostiju pa i lica, da joj je davao snagu i elan zbog čega ga je pila i pre treniga.

Uprkos tome što u sebi sadrži značajne hranljive sastojke morala je, međutim, da se tog preparata mane nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Pročitajte: Brzo smo se složili oko imena za ćerku - Ognjen i Mina presrećni zbog naslednice

Sipmatično mnogima je bilo kada je napomenula da je kolagen u tom obliku pronašla zahvaljujući svom suprugu, koji ga takođe konzumira jer je veliki hipohondar i voli lepo da izglda uprkos godinama.

Instagram

 

 

Post je zasmejao Minine pratioce, koji su s druge strane dobili dobar savet.

Komentari (0)

Loading