Celebrity News

Džaba nam svi milioni kad nemamo decu: Ovo je misteriozni muž Branke Sovrlić

Muž Branke Sovrlić je milioner

Džaba nam svi milioni kad nemamo decu: Ovo je misteriozni muž Branke Sovrlić

Youtube/printscreen/Grand

Pevačica Branka Sovrlić važi za jedu od najbogatijih pevačica u regionu. Poseduje nekoliko nekretnina, od čega je vila na Ilidži pod zaštitom države. Muž Branke Sovrlić je milioner i zajedno uživaju u pravom luksuzu.

Vila je ispunjena umetninama, a enterijer podseća na zamkove s početka dvadesetog veka.

Pročitajte: Luksuzno čak i za najelitniji deo Beograda - Zavirite u raskošnu nekretninu voditeljke Maje Nikolić

Stilski nameštaj, kristalni lusteri, slike vredne po nekoliko hiljada evra. 

Dom Branke Sovrlić definitivno je oaza luksuza, ali ona na duši ima veliku žal.

- Želela sam da imam decu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac... Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti, nisam otišla. Mislili smo: ‘Ma, ima vremena’, a vreme je samo odmicalo... - pričala je pevačica svojevremeno.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica.

Uprkos svemu što ima, Branka se ne libi da uđe u kuhinju i pokaže svoje veštine, a njena kuhinja opremljena je najboljom tehnikom.

Vila čak ima i luksuzni bazen, kao i prostrano dvorište u kome pevačica posebno uživa.

 

 

Komentari (0)

Loading