Lifestyle

Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela: Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

Vila porodice Đoković velelepno je zdanje

Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela: Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

John Philips Pa Images Profimedia

Velelepna vila porodice Đoković mesto je gde sa suprugom i decom najbolji teniser sveta sebi daje oduška i pronalazi beg od gradske gužve i vreve. Kada je u Srbiji on sve više vremena provodi u ovoj kući u Vojvodini okruženoj šumom i livadama.

Raskošna vila porodice Đoković, malo je reći, ostavlja bez daha. Njihova oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Pročitajte: LOŠE VESTI stigle o Noletu - Nastupili su TEŠKI TRENUCI! Jelena i Dijana su uz njega, fanovi pišu komentare podrške

Svim članovima poznate porodice bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od radoznalih pogleda. Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti kuća, što Đokovićima garantuje privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem nesumnjivo najviše uživaju Stefan i Tara, kojima će se ubrzo u bezbrižnim igrarijama pridružiti i mlađi brat Aleksandar.

Pročitajte: Ime će vas baš iznenaditi - Porodila se Saška Veselinov, porodica Đoković dobila još jedno muško dete

Instagram

 

Instagram

 

Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma, međutim kako izgleda ovo luksuzno zdanje sada smo imali smo prilike da se uverimo putem društvenih mreža.

Pročitajte: Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu - Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

Instagram

 

Naime, čitavu naciju juče je obradovala najlepša vest, da je na svet došao maleni Aleksandar, naslednik najmlađeg od trojice braće Đoković, te je tim povodom porodica upriličila gala proslavu, a kadrovi iz luksuzne vile preplaviili su Instagram.

Pročitajte: Ovo mu nije trebalo - Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Pored glamuroznog bazena, juče je tu bila posebna dekoracija, stolovi prekriveni belim stolnjacima, ogromne palme, kao i baloni u bojama naše zastave. Unutrašnost odiše samim lukuzom, a posebnu pažnju privukao je kamin zanimljivog dizajna, kao i mermerne stepenice.

Pročitajte: Konačno da javnost sazna - Isplivala SMS prepiska Novaka Đokovića i Pepea Imaza, neverovatno je šta mu guru šalje (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Inače, na ideju da se izgradi ova kuća došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo mesto u prirodi gde će se čitava porodica okupljati, a nije isključeno da će jednog dana oni ovde sagraditi i restoran ili teniski teren.

Komentari (0)

Loading