Celebrity News

Nije znao da ispuni ono što je obećao: RAZVOD Verice Rakočević ipak nije mogao da se izbegne, ostala je BEZ KROVA NAD GLAVOM

Stan Verice Rakočević morao je biti prodat

Nije znao da ispuni ono što je obećao: RAZVOD Verice Rakočević ipak nije mogao da se izbegne, ostala je BEZ KROVA NAD GLAVOM

Naša najcenjenija i najuspešnija modna kreatorka zarad karijere i uspeha kojim se danas može pohvaliti, svojevremeno je podnela brojna odricanja. Ipak, to nije uticalo da danas ona bude zadovoljna i srećna žena koja je sa izabranikom Veljkom Kuzmančevićem svila porodično gnezdo na Avali, međutim, da joj nisu oduvek  cvetale ruže govore i dva braka koja je davno ostavila iza sebe. Usponi i padovi obeležili su život ove uspešne dame, a nimalo naivna situacija u kojoj se našla jeste i ona kada je stan Verice Raočević u centru srpske prestonice morao biti prodat.

Baš u trenutku kada se razvodila, snašla ju je, kako je navela velika nevolja. Naime, ona je ostala bez sponzora za reviju, pa je zbog toga za svoju nekretninu morala da potraži kupca.

Pročitajte: Imaš li srca? Objava Veljka Kuzmančevića nekoliko dana posle Vericinog 75. rođendana otkrila istinu o KRAJU BRAKA (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Morala sam da prodam stan iznad mog butika, jer je jedan naš poznati biznismen povukao sponzorstvo. Čovek je zaradio milijarde, ali nije naučio da održi obećanje. Cena te revije je za mene bila previsoka i materijalno i zdravstveno. Morala sam kako znam i umem da nađem 150.000 maraka. Nisam znala šta ću i kako ću i jedino rešenje bilo je da prodam stan - ispričala je Verica jednom prilikom za „Informer“.

Pročitajte: Najkraća venčanica na svetu - suknja se zadizala na vetru, čaršija se potresala - Ovako su Veljko i Verica izgledali na svom venčanju (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Međutim, to nije bio jedini stan Verice Rakočević koji je morao biti prodat, a kreatorka je ispričala i zašto.

- Prodala sam i jedan stan 1993. godine, jer nisam želela da pristanem na nepristojne ponude, kojih je bilo na pretek. Nisam išla linijom manjeg otpora, što bih preporučila i mladim devojkama koje se bave ovim poslom. Kada bih mogla da vratim vreme, sve bih isto učinila - kaže kreatorka koja je pre sedam godina prodala i treći stan, ali ovog puta da bi pomogla svojoj deci da se skuće.

Komentari (0)

Loading