Celebrity News

Nije više mogao sam! Jelena sa ćerkama na odmoru, Duško spakovao kofere pa se uputio na aerodrom (FOTO)

Duško Tošić napustio dom, evo gde se uputio

Nije više mogao sam! Jelena sa ćerkama na odmoru, Duško spakovao kofere pa se uputio na aerodrom (FOTO)

Instagram

Duško Tošić nedavno je proslavio 39. rođendan. Članovi porodice važan dan nisu proveli sa njim jer su Jelena Karleuša i njihove ćerke otišle na zasluženi odmor u Dubai.

Sada je fudbalski menadžer Duško Tošić napustio dom, a fotografijom sa aerodroma naveo je sve da se zapitaju da li je krenuo na novu destinaciju, u potragu za fudbalskim nadama, ili je možda odlučio da se pridruži Jeleni i deci.

Pročitajte: I to baš pred Božić! Neka je sa srećom! Duško Tošić objavio prelepu vest (FOTO)

Fotografija sa aerodroma bez lokacije dala je ovom putovanju dozu mističnosti, a da li se bolji dani u odnosu bračnog para Karleuša-Tošić naziru saznaćemo kada Duško sleti.

Instagram

 

O napisima "Duško Tošić napustio dom" i sličnim Karleuša je nedavno govorila, te otkrila da, iako su odnosi zategnuti, ona i suprug i dalje dele krov nad glavom.

- Jesu, ljudi uglavnom misle da smo se Duško i ja razveli, ali ne, gle čuda! Mi smo još u braku i dalje živimo zajedno, u četiri zida - kazala je JK.

Pročitajte: Spakovao kofere i napustio dom - U jeku afere o novoj devojci, evo gde je i s kim Duško Tošić (FOTO)

Što se njihovog odnosa tiče, Jelena je otkrila da postoje svojevrsne turbulencije.

- Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - rekla je Jelena u emisiji "Una, due, tre" .

Zoran Buđić

 

 

Komentari (0)

Loading