Celebrity News

Ekskluzivno za STORY! Severina KONAČNO progovorila o druženju Milana Popovića i Igora Kojića, sestri Marijani i šta ZAISTA misli o Srbima

Prošlo je mnogo vremena otkako je Severina govorila za naše medije, činilo se da je ljuta ili da nas je zaboravila, međutim kako kaže, ništa od toga nije istina. A tema ima toliko da je bilo teško izdvojiti samo ovih nekoliko kojih smo se dotakli u ovom ekskluzivnom intervjuu za štampano izdanje magazina Story koje je u prodaji na svim kioscima širom Srbije i regiona.

Ekskluzivno za STORY! Severina KONAČNO progovorila o druženju Milana Popovića i Igora Kojića, sestri Marijani i šta ZAISTA misli o Srbima

Matea Smolčić Senčar

Regionalna muzička diva pričala je za naš magazin tokom odmora na Maldivima gde je proslavila rođendan sina Aleksandra, ali i svog menadžera i prijatelja Tomice Petrovića. Naš utisak je da je ništa od onoga što se dešavalo prethodnih godina nije poljuljalo. Naprotiv. Razgovarali smo s nasmejanom i vedrom ženom koja i dalje pleni neverovatnom harizmom i energijom, koja je spremna da novim albumom i turnejom potvrdi svoj status jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima, iako u velikom broju naših pitanja i nema baš mnogo razloga za smeh.

Na početku razgovora pitali smo je šta je razlog što je zapostavila srpske medije. 

- Koliko god se ja trudila da vas zapostavim, kažu mi da me stalno spominjete (smeh). A i nisam vam ja tip žene koja puno priča, ali zato kad kažem "izgore i selo i taraba" (smeh). I nije baš tri godine.

Pročitajte: Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT - Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Muziku nikada niste zapostavili i vaši koncerti su posećeni isto kao devedesetih i dvehiljaditih, ako ne i više. Ipak, fanovi i dalje čekaju taj novi album. 

- Novi album i ja jedva čekam. Radili smo ga više od dve godine. Bio je to dug i izazovan period za mog kompozitora i producenta Filipa Miletića, koji me je dobro mučio gotovo dve godine (smeh). Novi zvuk, nova ja, novi život, novi album, sve novo. Prvi singl "Fališ mi", duet s Azizom, prešao je neverovatnih 60 miliona pregleda na "Jutjubu" za samo 10 meseci. Izlazimo na proleće, kao što sam i najavila uz singl "Vjerujem u Boga". 

Možemo li uskoro očekivati i neku turneju?

- Jedva čekam sledeću turneju, koja će biti moja peta regionalna turneja. Turneje "Virujen u te", "Tridesete u živo", 'Dobrodošao u klub' i 'Magic tour ' bile su genijalne. Mislim da sam jedina izvođačica na ovim prostorima koja je u poslednjih 30 godina imala turneje sa svakim izlaskom albuma u svim zemljama regiona. Divno je kad te od Vardara pa do Triglava (kako se i dalje kaže) doživljavaju kao nekog svog. 

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Igora? Severina blista u zagrljaju OVOG POZNATOG muškarca (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Iako su poznati vaši liberalni stavovi zbog kojih ste se i u svojoj zemlji sukobljavali s političarima desnog spektra, u Srbiji vlada narativ da ste nekakav nacionalista koji nas mrzi.

- U istom pitanju sam i liberal i nacionalista. Ili sam kako kome paše. Meni ni levi ni desni nikad nisu bili problem, nego sam možda ja njima problem. Odlazim na "Pride" šetnju za LGBTQ zajednicu, bila sam na protestu za prava žena na abortus u slučaju jedne trudnice s neizlečivo bolesnim plodom. Ali nedavno sam bila i krsna kuma jednom predivnom i prepametnom dečaku. Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju ko je otac mog deteta, moj bivši suprug, moj kompozitor... Sve Srbin na Srbinu (smeh) i onda neko napiše da sam 'osvedočena mrziteljka Srba'. Kako to neko može da napiše kad zna da nije istina? Severina se dobro klikće, pričaju urednici... Ma, nađite vi sebi neku drugu klikabilnu žrtvu (smeh). Tu ću stati, jer zaista nemam razloga da se pravdam svojoj publici, koliko god me blatila žuta bulevarska štampa u Srbiji ili Hrvatskoj. Moj pokojni otac Sever bio bi strašno ponosan da zna da sam politički prognanik. Mnogo bi ga to radovalo, uvek je bio za pravdu i za to da se stvari nazivaju pravim imenom pa makar bili za to kažnjeni, a ne – na pravdi Boga – nagrađeni. Dobar je to osećaj.

Prošle godine ceo Balkan brujao je o navodnom fizičkom okršaju između Severine i njene sestre Marijane, a pop diva danas, kada je prošlo malo vremena, na taj nemili događaj gleda ovako:

- Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: "Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare". Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili. 

Pročitajte: To joj nije prvi put… Potresno oglašavanje Severinine majke Ane o tuči sestara, ove reči kidaju dušu

Matea Smolčić Senčar

 

Druženje Milana Popovića i Igora Kojića i njihova fotografija sa letovanja na kojoj poziraju zagrljeni šokirala je region. Pitali smo Severinu da li se i ona šokirala koliko i svi mi.

- Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorela. 

Konstatovali smo da je razvod od Igora Kojića prošao civilizovano i da je delovalo da je otišao u tišini, ali na kraju ipak nije tako ispalo: „Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim.“

Pročitajte: Prilično bizarno - Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Matea Smolčić Senčar

 

O BIVŠIMA, NOVOJ LJUBAVI, SINU ALEKSANDRU, ŠTA MISLI O DANAŠNJOJ MUZIČKOJ SCENI, O ŽIVOTU U PEDESETIM I INTIMNIM TUGAMA PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STORY KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 1. MARTA NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE I REGIONA

Komentari (0)

Loading