Celebrity News

Posle njegove smrti odabrala samoću: Suprug Dare Džokić bio je ovaj čuveni novinar, volela ga punih 25 godina (FOTO)

Suprug Dare Džokić bio je poznati novinar i filmski kritičar

Posle njegove smrti odabrala samoću: Suprug Dare Džokić bio je ovaj čuveni novinar, volela ga punih 25 godina (FOTO)

Ata Images

Glumica Dara Džokić život je posvetila ćerki i unuki, od kada je 2009. godine ostala bez svoje najveće ljubavi, novinara i filmskog kritičara Bogdana Tirnanića.

Duže od dve decenije suprug Dare Džokić bio je centralna ličnost u njenom životu, a njihova ljubavna priča krije interesantne detalje.

Tirnanić je bio jedan od najpoznatijih novinara, urednik, filmski kritičar, ali i glumac iz hobija, te ste ga mogli gledati u filmovima „Crni bombarder”, „Rani Radovi”, „Otpisani”.

Zanimljivo je da Dari nikada nije želeo da kaže mišljenje, iako se bavio filmskom kritikom, smatrao je da će prema njoj biti subjektivan.

Pročitajte: Dara Džokić otputovala na Maldive pa se skinula u bikini - Pogledajte te noge, ovakvu fotografiju stvarno nismo očekivali

-  Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu - ispričala je svojevremeno glumica.

Smrt supruga veoma je teško podnela.

- Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu - rekla je jednom prilikom Dara Džokić.

Ćerka Jovana rodila se kao plod ove velike ljubavi, a svojoj majci podarila je i unuku, koja je Dari centar sveta.

Komentari (0)

Loading