Moda

Dara Džokić otputovala na Maldive pa se skinula u bikini: Pogledajte te noge, ovakvu fotografiju stvarno nismo očekivali

Stajling Dare Džokić uvek je bio konvencionalan

Dara Džokić otputovala na Maldive pa se skinula u bikini: Pogledajte te noge, ovakvu fotografiju stvarno nismo očekivali

Luka Šarac

Više od četiri decenije uspešne karijere je iza dramske umetnice Dare Džokić. Supruga pokojnog novinara Bogdana Tirnanića profesionalni put isključivo talentom je gradila, brojne nagrade i priznanja je tokom 40 godina rada stekla i velike uloge odigrala. Darina izvedba pozdravljana je mnogo puta ovacijama i aplauzom, kritičari su uglavnom bili na njenoj strani, na strani njene glume, harizme pa i lepote iako je ona taj segment uvek stavljala u drugi plan. Stajling Dare Džokić možda čak i najbolje svedoči tome koliko se dramska umetnica trudila da ostane konvencionalna i gotovo neprimetna za širu javnost kao žena, a vrlo upečatljiva kao glumica. 

Pročitajte: Rodila ju je MOĆNOM I UTICAJNOM muškarcu, a svi kažu da je majčina kopija: Ovo je misteriozna ćerka Dare Džokić (FOTO)

 

 

Klasična odela, pantalone, farmerke, jednobojne košulje, cipele na pačji kljun, samo su neki od komada u kojima se glumica van scene predstavljala publici i to i dan-danas čini. Retko kada je istupala iz svoje zone komfora a narod je voleo njenu istovremenu naklonost i ležernost prema modi i tako je ostalo do dan-danas. 

Pročitajte: Dara Džokić: Babe žele da izgledaju kao devojčice, devojčice kao matore i tako ukrug

 

 

Kombinacija pomenute dve komponente doprinela je tome da je Daru publika najčešće mogla videti u brendiranim, skupocenim komadima, ali nikada u prekratkim, preuskim niti dekoltiranim što se nedavno promenilo, a sve zahvaljujući "Instagramu" koji očigledno trpi sve ili je bar takav utisak mnogih. Naime, Džokićeva je pre par dana otputovala na Mladive gde uživa sa dragim ljudima i stalno fotografije objavljuje sa ove prekrasne destinacije. U moru slika koje je ona pristala da podeli sa pratiocima, za oko mnogima zapala je ona gde Dara pozira u crnoj haljinici za plažu ispod koje nosi samo kupaći, dok je istovremeno veliku prašinu podigla i fotografija na kojoj je ona pokazala svoje noge.

Pročitajte: Izgradila je prelep život daleko od medija: Ovo je Jovana, ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića (foto)

 

 

Usledili su brojni komentari na račun izgleda glumice, a i stajling Dare Džokić nije ostao bez kritičkog mišljenja njenih fanova. Uglavnom se svima dopala njena nova sloboda pa i to što je na pragu osme decenije ona odlučila da se obnaži javno.

Komentari (1)

Loading