Celebrity News

Tog čoveka javnost veoma dobro poznaje: Jami priznala da jednog muškarca voli celog života

Privatni život Jasne Milenković Jami oduvek intrigira javnost

Tog čoveka javnost veoma dobro poznaje: Jami priznala da jednog muškarca voli celog života

Antonio Ahel/ATAImages

Povezivali su je s nekim od najmoćnijih muškaraca devedesetih godina prošlog veka, a privatni život Jasne Milenković Jami prava je misterija.

Ćerku Leu rodila je pre 21 godinu, ali o njenom ocu nikada javno nije govorila.

Pročitajte: Ćerka Jasne Milenković Jami je kopija svoje majke

- Ne volim taktike, ne volim igrice, ne volim laži. Ljudi lažu i još kažu da je to istina najveća na svetu. Ja to ne umem jer sama bih sebe uhvatila u laži - rekla je za „Prvu” pevačica koja je bila zavodnica, ali nikada se nije udala, po svom izboru.

- Moji roditelji imaju najbolji brak na svetu, ali ja ne verujem u brak i nikad se nisam udavala. Taj papir kao da uništava magiju ljubavi, što se potvrdilo kod mnogih mojih prijatelja na čijim sam venčanjima bila - rekla je pevačica koja smatra da su žene jače i stabilnije od muškaraca.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Da sam se venčala sa dvadeset, možda ne bih ovako razmišljala. Ali već posle 30. bila sam veoma svoja i oformljena, teško bi mi bilo da se prilagođavam i menjam ličnost. Muškarce volim, hvala bogu da ih ima, ali mi, žene, smo jače, emotivnije, čvršće stojimo na zemlji. A ponekad valja biti sebičan i sačuvati sebe - ispričala je svojevremeno za „Gloriju” Jami, koja je jednom priznala da postoji mušakarc kog voli celog života.

- Postoji jedan muškarac koji mi je u srcu i kog ceo život volim. Svi drugi su mi bez veze pored njega. Tog čoveka javnost vrlo dobro poznaje - ispričala je za „Republiku” Jami jednom prilkom.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading