Celebrity News

Ima nešto i na tatu! Pogledajte jedinu fotografiju čoveka kome je Jami rodila ćerku Leu (FOTO)

Bio je partner Jasne Milenković Jami i otac njene ćerke

Ima nešto i na tatu! Pogledajte jedinu fotografiju čoveka kome je Jami rodila ćerku Leu (FOTO)

Ćerka Jasne Milenković Jami, prelepa Lea, za koju svi govore da je majčina kopija, izrasla je u prelepu mladu ženu, koja govori četiri jezika i ima sve desetke na studijama Međunarodne diplomatije. Pa ipak, i danas se mnogi pitaju ko je bio partner Jasne Milenković Jami, sa kojim je dobila devojčicu, pa potom donela odluku da je odgaja sama.

Pročitajte: Dokaz veze - Jedina zajednička fotografija Jami i Mila Đukanovića nastala posle leta Beograd - Podgorica, svi su u šoku

– Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno, nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati ukoštac s njim. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju – rekla je pevačica za „Gloriju”.

 

 

Kako neki mediji navode, partner Jasne Milenković Jami i otac njene ćerke još tada je javnosti bio poznat. Reč je o Predragu Peđi Rankoviću, uspešnom frizeru, koji je Jami ludo voleo. Njih dvoje bili su na korak do braka, ali je pevačica od ceremonije odustala i ubrzo napustila Rankovića.
 

printscreen

 
Kasnije je o ocu svoje ćerke veoma retko govorila.

Komentari (0)

Loading