Celebrity News

I dok su druge trčale za njim, ona ga je osvojila ovim gestom: Nepoznati detalji sa početka ljubavi Bogdane i Veljka Ražnatovića

Ljubavna priča Veljka i Bogdane

I dok su druge trčale za njim, ona ga je osvojila ovim gestom: Nepoznati detalji sa početka ljubavi Bogdane i Veljka Ražnatovića

Boško Karanović

Ljubavna priča Veljka i Bogdane ne liči ni na jednu koju je do sada imao zgodni sin Cece Ražnatović. Naime, Veljko je važio za fatalnog momka, koji je bio u brojnim vezama, sve dok nije sreo Bogdanu.

Bogdanu je prvo primetila Anastasija, a potom i Veljko, osvojila ga je svojim držanjem, nedostupnošću, što je Veljka motivisalo da se oko nje dodatno potrudi. Posle par meseci zabavljanja, na njenoj ruci zablistao je prsten, a veridba je prošla u skladu s tradicijom.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši - Anastasija Ražnatović konačno otkriva ISTINU o snaji Bogdani

Ljubavna priča Veljka i Bogdane krunisana je brakom 2019. godine, a nekoliko meseci kasnije rođen je njihov prvi sin, Željko. 

Sada Bogdana i Veljko s uzbuđenjem čekaju rođenje trećeg sina, a malo ko zna, čime je Bogdana zapravo osvojila Veljka.

 

 

Ove detalje Cecina snaja otkrila je u emisiji „Ceca Show”:

- Upoznavanje s Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo veliku ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.

Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Veljkova supruga.

 

 

 

Komentari (0)

Loading