Celebrity News

Evo šta Miloš Biković radi dok se Ivana bori sa prvim izazovima majčinstva (FOTO)

Sin Miloša Bikovića sa mamom je dok tata radi

Evo šta Miloš Biković radi dok se Ivana bori sa prvim izazovima majčinstva (FOTO)

Instagram/ivanamalic_

Sin Miloša Bikovića nema ni mesec dana, a čini se da su sve obaveze oko njegovog odgoja spale na ponosnu mamu koja nastoji da upije svaki trenutak i maksimalno uživa, pa čak i u onim manje prijatnim stvarima, kao što su neprospavane noći.

Pročitajte: Upoznajte Vasilija! Ivana Malić objavila prvu fotografiju sina, jedan detalj će vas posebno raznežiti

Advokatica Ivana Malić, poput svake druge inteligentne žene, prethodno se dobro pripremila i raspitala te je vrlo spremna prigrlila ulogu koja joj, po svemu sudeći, odlično pristaje.

S obzirom na to da je sin Miloša Bikovića prvo dete u porodici bake, nane, tetke, kume sve su vrlo raspoložene da mladoj mami pomognu.

instagram screenshot

 

Svesne su da tata malenog Vasilija dosta radi te da nije u stanju da se u meri u kojoj je to poželjno nosi sa izazovima očinstva.

Miloš je, kada je kod kuće, zaista dosta angažovan oko bebe, ipak posao ne zapostavlja što mu Ivana ne zamera jer ga je upoznala kao nekoga koga mesto ne drži, kao nekoga ko leti iz projekta u projekat i ne želi to kod njega sada, kada je dete došlo na svet, da menja.

instagram screenshot

 

Čini se da upravo to on najviše voli i ceni kod svoje izabranice, koja je izuzetno posvećena majka.

S tim u vezi, 20. januar nije proveo uz Ivanu i sina, već sa kolegama Miodragom Radonjićem, Viktorom Savićem, Slobodom Mićalović, Milanom Vasićem i muzičarem Nikolom Rokvićem na slavi kod patrijarha.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove! Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

Prisustvovao je priredbi upriličenoj u to ime, pevao je zajedno sa mališanima iz hora i sveštenicima i molio se za zdravlje voljenih.

Uskoro on putuje u Rusiju gde ga čekaju nove obaveze, a da li će Ivana i mališan poći sa njim ostaje da se vidi.

 

 

 

Komentari (0)

Loading