Celebrity News

Sine, mama i tata te iščekuju! Ivana Malić pazila je na svaki detalj, u porodičnom domu sve je spremno za dolazak naslednika (FOTO)

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić u prazničnom ruhu

Sine, mama i tata te iščekuju! Ivana Malić pazila je na svaki detalj, u porodičnom domu sve je spremno za dolazak naslednika (FOTO)

Praznici su stigli u dom Miloša Bikovića i Ivane Malić, koji će ove godine dobiti najlepši novogodišnji poklon. Naime, termin verenice Miloša Bikovića, kako mediji pišu, upravo je krajem decembra, te će njih dvoje u Novu godinu ući ostvarni u najlepšoj životnoj ulozi.

Euforija se uselila u dom Miloša Bikovića i Ivane Malić, koji su se nedavno vratili iz Rusije u svoj stan u Beogradu. Buduća mama pazila je na svaki detalj i brižljivo je ukrasila stan, kako bi njen naslednik od prvog dana po dolasku kući mogao da uživa u prazničnoj atmosferi, koja će svake godine sa ulaskom u njihov dom nagoveštavati vreme slavlja njegovog rođendana.

Instagram

 

Prelepu jelku Ivana je ukrasila u crvenim i zlatnim tonovima, a ukrasi koji krase drvo, bajkoviti su.

Pročitajte: Par meseci do rođenja deteta Miloš Biković se rastao od Ivane Malić - Ovo su detalji (Foto)

Lampice obasjavaju ceo dom pa tako dodatno naglašavaju toplinu i ušuškanost praznične atmosfere.

Naravno, buduća mama već je pripremila i kutak za bebu, ali je poznato da je par već sada odlučio da taj deo svog života neće previše eksponirati, te da najlepše trenutke, koji im tek predstoje žele da sačuvaju za sebe

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading