Celebrity News

Prva fotografija Dragane Mirković sa roditeljima podigla prašinu: Ona pliva u milionima, a evo kako Predrag i Jelica izgledaju

Roditelji Dragane Mirković velika su joj podrška od prvog dana

Prva fotografija Dragane Mirković sa roditeljima podigla prašinu: Ona pliva u milionima, a evo kako Predrag i Jelica izgledaju

ATA Images

Roditelji Dragane Mirković, kao i njena rođena sestra Dušica, oduvek su bili velika podrška pevačici na njenom putu ka estradnom vrhu.

Kao mala Dragana je pevala u horu, igrala folklor, a već sa 15, 16 godina krenula je da se takmiči ,gde su je primetili ljudi sa estrade i popularne diskografske kuće, te joj ponudili da snimi ploču.

Pročitajte: Razvod više ne može da se krije! Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Naravno, odmah je prihvatila. Ipak roditelji Dragane Mirković imali su kontrolu nad svakim njenim potezom, te se smatra da su je u početku oni vodili, što se ispostavilo kao delotvorno.

I da nisu toliko brinuli, veruje se da bi se "luče iz Kasidola", kako su Mirkovićevu prozvali, sama snašla i proslavila, istovremeno čuvajući obraz i poštenje svoje mnogobrojne porodice.

Luka Šarac

 

Jelica i Predrag uspeli su da joj usade sve najbolje. Divno su je odgojili i vaspitali, te i dan-danas mnogi tvrde da nisu upoznali divniju osobu.

Roditelji Dragane Mirković svojim savetima uticali su i na to da pevačicu popularnost ne pokvari.

Često se šalila da je umela da peva pred hiljadama ljudi, a onda se zaputi u svoj dom u rodnom mestu kraj Požarevca kako bi pomogla majci da spremi ajvar, pričuva krave ili, pak, pospremi po kući.

Tamo u Kasidolu Dragana je gostila i svoje kolege, koje nisu tada mogle da veruju da ona sebi još nije obezbedila nekretninu u Beogradu.

Pročitajte: Tonijev rođak otkrio pravu istinu o tome kako se Dragana ophodi prema suprugovoj rodbini

Savetovali su je da to što pre učini, ali i da počne da krije poreklo i činjenicu da i dalje radi poljoprivredu, ali ona je ostala svoja, prirodna, otvorena, što publika ceni, te joj poklanja pažnju punih četrdeset godina.

Sve što je od oca i majke naučila folk zvezda prenela je na svoje naslednike Marka i Manuelu, koji su uprkos velikom bogatstvu i mogućnostima pred njima skromni i čestiti ljudi.

Kako roditelji Dragane Mirković izgledaju pogledajte OVDE.

Dolazimo do toga da kada je neko iskonski dobar nemoguće ga je iskvariti.

Komentari (0)

Loading