Celebrity News

Tonijev rođak otkrio pravu istinu o tome kako se Dragana ophodi prema suprugovoj rodbini

Suprug Dragane Mirković potiče iz bogate porodice

Tonijev rođak otkrio pravu istinu o tome kako se Dragana ophodi prema suprugovoj rodbini

Mirko Tabašević

Suprug Dragane Mirković najveća je podrška pevačice.

U vreme kada je bila jedna od najvećih balkanskih zvezda ponudio joj je brak, ali i ideju da se nakon venčanja preseli da živi sa njim u Beču što je ona, zbog izvesnih problema koje je imala u Jugoslaviji, rado prihvatila.

Pročitajte: I to baš na majčin rođendan! Marko objavio lepu vest, niko nije srećniji od Dragane (FOTO)

Nije bilo lako estradnoj umetnici da sve ostavi i tek tako nestane, ali joj je Tonijeva ljubav davala nadu u bolje dane, koji su došli rođenjem naslednika Marka i Manuele.

Dragana se potpuno povukla sa javne scene, prestala je da snima i posvetila se odgoju sina i ćerke koji su danas svoji ljudi, mladi, lepi i vrlo uspešni.

 

Kada su deca stasala poželela je da se vrati muzici što je suprug Dragane Mirković radosno dočekao te joj je kupio televizijsku stanicu, kojom navodno danas šefuje njena rođena sestra.

Pevačici željnoj publike to nije bilo dovoljno, te je krenula lagano da snima singlove, a publika ju je dočekala raširenih ruku.

Da se njene pesme od najstarijih do najnovijih i dan-danas slušaju, da ih vole i oni od 7 i oni od 77 godina najbolje dokazuju mesecima unapred rasprodati koncerti širom sveta.

Pročitajte: Dragani Mirković je danas rođendan! Sin i ćerka predivnim čestitkama otkrili koliko godina puni, nikad ne biste pogodili (FOTO)

Neke od njih, zbog smrtnog slučaja u porodici, estradna umetnica morala je nedavno da odloži a tu se videlo koliko ceni, voli i poštuje suprugovu porodicu.

Još jedan pokazatelj sklada u familiji pojavio se na dan njenog rođendana, gde se među brojnim čestitkama pojavila i čestitka Roberta Bijelića po svemu sudeći Tonijevog brata koji je Dragani poručio:

- Draga Gaga, divno je znati da postoji osoba poput tebe. Sretan rođendan.

 

Komentari (0)

Loading