Celebrity News

INCIDENT je bio neizbežan! Evo šta se desilo u porodičnom domu Rade Manojlović i šta joj je uradila MAĆEHA Suzana (FOTO)

Maćeha Rade Manojlović i pevačica imaju ovakav odnos

INCIDENT je bio neizbežan! Evo šta se desilo u porodičnom domu Rade Manojlović i šta joj je uradila MAĆEHA Suzana (FOTO)

Maćeha Rade Manojlović ušla je u njen život nakon velikog gubitka, kada je kao veoma mlada pevačica ostala bez majke.

Naime, pre više od decenije Rada je ostala bez najvećeg životnog oslonca , njena majka koja je bolovala od opake bolesti, nažalost, izgubila je životnu bitku i iza sebe ostavila neutešnu porodicu.

Privatna arhiva

 

 

Sudeći po tome da je pevačica bila izuzetno mlada kada je doživela porodičnu tragediju, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi i prihvati da život ide dalje, a jedan od težih prioda usledio je nakon godinu dana kada je njen otac odlučio da se ponovo oženi i kada je maćeha Rade Manojlović, Suzana ušla u njen i život njene sestre.

Privatna arhiva

 

 

Maćeha Rade Manojlović nije u prvi mah prihvaćena od strane devojčica kojima je život zadao težak udarac, a o tome je folk zvezda jednom prilikom govorila:

Pročitajte: BOLEST NE BIRA, napada i mlade - Rada Manojlović se slomila i pred kamerama otkrila detalje dijagnoze RAKA

- U pitanju je bilo možda prvih nekoliko meseci, zato što je za mene i moju sestru to sve nekako bilo rano nakon što se desilo to što se desilo sa mamom, pa je prošlo godinu i nešto dana nakon što je tata našao novu partnerku, pa je ona došla kod nas da živi. Nama je to bilo rano sve. Moje mišljenje je da će to uvek biti rano i sveže i da smo se mi pitale, ko zna - rekla je bila Manojlovićeva.

printscreenBlic

 

 

Ona je takođe otkrila da je u jednom periodu u njihovom domu bilo napeto, čak su od oca zahtevale da bira između dece i nove žene, ali se nakon nekoliko meseci situacija promenila.

- Nismo baš tim rečima zahtevale, ali je stalno bio neki pritisak, neka svađa u kući. Otac nam je tada rekao da ga ne teramo da bira. Sada realno kada bi se stavile na njegovo mesto razumem ga. Nije on nikada tako mislio, ali je na neki način morao da preseče. Sve pohvale za Suzu i hvala joj što trpi tatu i što je uz nas - ispričala je Rada nedavno za domaće medije.

Pročitajte: Tatine molitve su USLIŠENE - Rada Manojlović oca u Četeržu konačno obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA, stigla i prva fotografija

Gospođa Suzana nije prisutna u medijima i gotovo nikada ne daje intervjue, međutim jednom prilikom ona je pristala da govori za emisiju "Premijera" te je tom prilikom otkrila da sa Radom ima dobar odnos, da je gleda kao svoje dete i da ne pravi razliku između nje i svoje dece.

Youtube Screenshot

 

 

- Ja ne volim da dajem izjave ja nisam javna ličnost. Ja kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan - rekla je tada Suzana u pomenutoj emisiji.

Iako se nije trudila da joj zameni majku, maćeha Rade Manojlović bila joj je podrška u teškim situacijama, te je pevačica zahvalna što je ima u životu.

Komentari (0)

Loading