Celebrity News

Čestitamo! Ćerka Zdravka Čolića objavila slike romantične prosidbe: Oko njih su planine prekrivene snegom, a ispod most

Starija ćerka Zdravka Čolića ponovo je privukla pažnju javnosti

Čestitamo! Ćerka Zdravka Čolića objavila slike romantične prosidbe: Oko njih su planine prekrivene snegom, a ispod most

Instagram/ Ata images Bus Plus Production

Starija ćerka Zdravka Čolića studira, uporedo vrlo vešto vlada društvenim mrežama, te je mnogi smatraju influenserkom.

Una možda nije jedna od ultrapopularnih blogerki kojima je to osnovna zarada, ali ne može se reći da nema uticaj na one koji je prate, što je izuzetno veliki broj ljudi, uglavnom njene generacije ili mlađih.

Pročitajte: Ceca konačno prekinula ćutanje! Ovo su razlozi zbog kojih ne govori sa Mirom Škorić - Nek ne troši moje vreme (VIDEO)

Oni u stopu prate šta to starija ćerka Zdravka Čolića radi, gde letuje, zimuje, koga ovih dana naziva svojim dečkom, šta jede, oblači, kako joj izgleda dom i tako ukrug svaki dan neka nova slika i neka nova informacija stižu od mezimice muzičara, koji važi za nekoga ko svoju intimu ne daje na tacni.

 

 

Danas je ona po ko zna koji put zaintrigirala medije, pa i javnost, objavivši romantičnu sliku prosidbe u snegu.

Ne zna se tačno koji par na fotografiji pozira, da li su u pitanju Unini prijatelji ili tek rendom neki stranci, ono što je izvesno je da je divan prizor mnoge razgalio, ali i naveo na nagađanja na konto Uninog emotivnog statusa.

 

 Brojni pratioci su se zapitali da li to starija ćerka Zdravka Čolića želi nekome nešto da poruči, da li ona možda najavljuje nešto, šta god da je u pitanju velika je sreća što sam muzičar i njegova supruga ne koriste društvene mreže pa objavu nisu mogli da vide.

Pročitajte: Čolo, šta će ti reći supruga? Pevač uslikan sa dve devojke - Jedna plava, druga crnka (FOTO)

Mnogi, pak, veruju da Čola ne bi imao ništa protiv da se njegova naslednica mlada uda i podari mu unuče, kad je već toliko dugo čekao da postane otac.

 

 

Vreme će pokazati da li je prosidba na mostu samo još jedan divan, romantičan prizor koji je Uni zapao za oko, te je poželela da ga sa pratiocima podeli ili tu ima nešto više.

 

Komentari (0)

Loading