Celebrity News

Supruga Zdravka Čolića donela odluku koja je šokirala pevača: Ćerke Una i Lara mole tatu da ostane

Supruga Zdravka Čolića preko tri decenije verna je muzičaru

Supruga Zdravka Čolića donela odluku koja je šokirala pevača: Ćerke Una i Lara mole tatu da ostane

Ne voli supruga Zdravka Čolića preterano kamere niti javna pojavljivanja. Upravo je to razlog zbog kog se o braku muzičara godinama svašta spekulisalo. Nagađanjima je doprinelo i to što Čola kao zmija noge krije svoju privatnost. Dugo se nije ni znalo da je u dugoj, skladnoj vezi sa Aleksandrom, o njihovom venčanju takođe su skrivane informacije, a tek kada su ćerke Una i Lara dovoljno stasale da same govore u svoje ime supružnici su malo po pitanju odnosa prema medijima omekšali. 

Pročitajte: Ćerke Zdravka Čolića objavile fotografije koje će razbesneti oca: Evo na šta se troši njegov teško zarađen novac (FOTO)

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Budući da Čoline mezimice uveliko imaju profile na “Instagramu”, da ih prati preko 30 hiljada ljudi, da one svaka na svom profilu otkrivaju detalje iz svog doma o kojima je muzičar uvek ćutao i on sam pristao je da malo popusti i za početak progovori o odnosu sa naslednicama i suprugom. Na pitanje kako se Aleksandra nosi sa obožavateljkama Zdravko je ranije rekao:

- Moja supruga i ja dugo smo bili zajedno pre nego što smo dobili decu, pa je ona na sve to navikla i ima mnogo razumevanja za taj deo mog posla. Sve potencijalne probleme prošli smo davno. Oduvek me je razumela, kao i način na koji publika reaguje na moje pesme, nastupe i pojavljivanja. Ona je stub naše porodice i, kako sam ranije već govorio, ona je ta koja je, kada su ćerke bile male, bila više posvećena njihovom vaspitanju. Kao otac, mnogo sam popustljiviji (smeh). Ali bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti, na kojima počiva moja porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Praznici su pravo vreme da se toga podsetimo i da to primenimo - istakao je pevač koji je u ovih par rečenica otkrio više o svom braku i porodici nego što je ikada pre dozvolio da se dozna.

Pročitajte: Vanbračni sin Zdravka Čolića više ne želi da ćuti, izneo ISTINU u javnost: Tražiću mu alimentacije za sve ove godine! FOTO  

Story arhiva

 

Nije teško zaključiti da su ga ćerke promenile i smekšale.

Komentari (1)

Loading