Celebrity News

Razišli se Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Spakovali kofere i svako otišao na svoju stranu, a evo gde je mala Nina (FOTO)

Svađa Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nikada se još javno nije dogodila

Razišli se Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Spakovali kofere i svako otišao na svoju stranu, a evo gde je mala Nina (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Svađa Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nije česta pojava.

Takav je bar utisak javnosti, ali i brojnih poznanika i saradnika popularnog para, koji su svedočili njihovim raznim fazama.

Pročitajte: Ovako voli samo otac! Ivan Bosiljčić sa suzama u očima ćerki Nini uputio dirljive reči (VIDEO)

Za 12 godina braka Jelena i Ivan prošli su kroz svakojake izazove.

Za početak odlučili su se da prodaju stan i kupe kuću na Voždovcu, a ta investicija koštala ih je ne samo novčano.

 

 

Kako bi zaradili za sve neophodno i obezbedili lagodan život njihovoj mezimici Nini, morali su znatno više oboje da rade.

Život u blagostanju zahtevao je znatne promene, koje su po mišljenju tabloida pretile da razore pevačicin i glumčev brak. Na svu sreću to se do danas nije dogodilo.

Pročitajte: Napustila je stan u kome su živeli godinama! Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Zbog porodičnih finansija, Jelena je navodno počela da peva i drugim danima osim vikendom. Dosta je vremena provodila i u studiju, dok je Ivan prihvatio angažmane u Rusiji i već godinama uporedo snima tamo i ovde.

 

 

Uprkos verovanju mnogih, život supružnika na dve adrese, odsustvo sa rođendanskih proslava, porodičnih slavlja i praznika, razdvojenost u globalu, ispostavilo se, da su kratkoročan problem i nešto što je vrlo lako rešivo.

Svađa Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića termin je koji u rečniku kantautorke i dramskog umetnika ne postoji. Konstruktivna rasprava je već drugi termin, a zahvaljujući njoj kompromis zlata vredan je postignut.

 

 

Umetnički par nastoji da što više slobodnog vremena provodi zajedno, to se postavilo kao ozbiljan i obavezan uslov, stoga Ivan, kad god može, pakuje kofere i dolazi u Srbiju, dok je i Jelena malo usporila.

Pročitajte: I Jelena i Ivan obeležavaju Nikoljdan! Glumac odneo kolač u crkvu, svi oduševljeni domaćicinim umećem (FOTO)

Kada već nisu skupa, trude se da život ulepšaju nekim novim dešavanjima, druženjem sa ćerkom i dragim prijateljima kojih imaju svuda po svetu.

 

 

Sa nekima od njih Jelena se pre nekoliko dana našla u Dubaiju. Po svoj prilici ona je tamo otišla bez Ivana koji verovatno u Rusiji izgara na novom projektu.

 

 

Svakodnevno se čuju, prvo su na vezi sa ćerkom kojoj su školske obaveze počele.

Komentari (0)

Loading