Celebrity News

Zar ćerka da joj napravi svađu u kući? Novak oštro iskritikovao Jelenu, danima se preispituje (FOTO)

Ćerka Novaka Đokovića ima posebne želje zbog koji mama i tata očigledno dolaze u sukob

Zar ćerka da joj napravi svađu u kući? Novak oštro iskritikovao Jelenu, danima se preispituje (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Novaka Đokovića preslatka je i po mnogo čemu posebna devojčica, koja od rođenja živi prema potpuno drugačijim pravilima u odnosu na svoje vršnjake.

Njoj i bratu Stefanu otac, slavni teniser, i majka Jelena usadili su inovativni način razmišljanja, mašte i igre, a svakodnevno sa njima razgovaraju o izražavanju emocija i kreativnosti.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Po mnogo čemu sportista i njegova izabranica se u potpunosti slažu, ipak postoji nekoliko stavki oko kojih se sukobljavaju.

Valerio Pennicino/Getty Images

 

 

Oboje su za to da je deci neophodno postaviti granice, naravno uz ljubav i razumevanje.

Razlika je što je ćerka Novaka Đokovića tatu potpuno opčinila i nije u stanju da joj kaže ne, zbog čega je deo vezan za njeno vaspitavanje suptilno prebacio na Jelenu, koja je, na njegovo iznenađenje, s vremenom takođe postala popustljiva, ali iz pedagoškog razloga, što je glavna okosnica rasprave u njihovom domu.

Profimedia

 

O čemu se tu tačno radi najbolje je u jednom od retkih intervjua objasnila Jelena. 

- Moj sin najviše voli da slaže "lego-kocke“ i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije. Sa ćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka, dok ja to ne volim. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti - istakla je Jelena.

Profimedia

 

- Imala sam situaciju sa suprugom kada me je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje, pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima.

Pročitajte: Novi poraz na terenu, nova kriza u braku? Jelena Novaka napuštala čak tri puta, ali jedna osoba nije dozvolila da se razvedu (FOTO)

- Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već da joj samo pomognem da to radi bolje.

Ata Images

 

Svojim stavom Jelena je izazvala podeljene komentare, te dok su mnogi stali na njenu stranu, jer deci treba pružiti sve, prvo ljubav, bilo je i onih koji su ipak ostali uz Novaka.

Ko je po vašem mišljenju u pravu? 

Komentari (0)

Loading