Celebrity News

Romana Panić u novoj akciji! Dečko je opet nagovorio, ovo su detalji (FOTO)

Romana Panić zatvor i kaznu koju je morala da plati doživela je kao nepravdu

Romana Panić u novoj akciji! Dečko je opet nagovorio, ovo su detalji (FOTO)

Andreja Damnjanović

Romana Panić zatvoru se nije nadala kada je pristala da svom izabraniku postane saučesnik u prevari.

Iako im je oboma to bio prvi prestup, dobili su neočekivanu kaznu, što zatvorsku, što novčanu, a mediji u Srbiji prenosili su svaki detalj.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Kada je Romana Panić napustila zatvor u Australiji, vratila se u Srbiju, gde se potpuno povukla, odbijajući da o prestupu govori za javnost.

Na ovaj ili onaj način sve se doznalo, a kada je sve već bilo na tacni, odlučila je da iznese svoje viđenje stvari i opravda se u očima fanova.

 

 

- Jednostavno ja sam takva i Australija je specifična zemlja i sistem. Ljubav prema osobi, jer sam sve uradila iz te ljubavi, kao što je bila i ta ludost, da sam ja prihvatila taj neki kompromis, da neko je u mojoj vezi dobio neko dete, tako isto bavljenje nekoga nečim nisam osudila, nego sam bila neka podrška - rekla je za "Skandal" Romana pa nastavila priču.

- Našla sam se u takvoj nekoj situaciji da se ispostavilo da sam ja saučesnik, ali kod nas su se svi potrudili da objasne da sam ja organizator. Želela sam da ljudima ispričam neku svoju priču, imam taj dnevnik, koji sam pisala u zatvoru. Ne mogu ljudima da objasnim to iskustvo, na kraju ostaneš sam samcijat, imaš samo Boga i sebe.

Boško Karanović

 

- Nemaš ni telefon, ni kontakt sa spoljnim svetom. Pri tom je cela priča zaključana, bukvalno sam uz molitve uspela da spasem sebe. Filip je moj partner, ostali smo zajedno bez obzira na sav taj pritisak. Mi smo pisali pisma jedno drugom, on je meni napisao neke pesme. 

Pročitajte: Nakon hapšenja i zatvora Romana se povukla! Prva fotografija posle ilegale pokazuje TOTALNU TRANSFORMACIJU poznate pevačice

- Mi nikada nismo trebali ni da dobijemo neku kaznu jer, kada imati prvi prestup, onda ste oslobođeni, dobijete uslovnu kaznu, a mi smo bili prisiljeni - istakla je pevačica koja je sve pomenuto uspela da ostavi iza sebe i krene u nove profesionalne pobede.

Boško Karanović

 

Sa muzikom je po svoj prilici završila, ali je po saznanju domaće štampe pokrenula novi biznis sa dečkom.

Reč je o piceriji, od koje planira da napravi lanac.

 

Komentari (0)

Loading