Celebrity News

Isplivale fotografije Duška Tošića iz hotelske sobe u Istanbulu: Evo u čijem je društvu

Odlazak Duška Tošića bio je očekivan

Isplivale fotografije Duška Tošića iz hotelske sobe u Istanbulu: Evo u čijem je društvu

Ata Images/M.M.

Odlazak Duška Tošića u Istanbul usledio je iz poslovnih razloga.

Nakon što je okačio kopačke o klin, još uvek zvanični suprug Jelene Karleuše postao je fudbalski menadžer brojnih kolega, a pročulo se da ima "nos" za talente koje pronalazi širom Evrope.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Za sada se najbolje snalazi u Turskoj, gde ima odlične kontakte, na kraju krajeva tu je proveo veći deo karijere, te i iz privatnih razloga voli tamo da otputuje, poseti prijatelje, ali i omiljena mesta u gradu. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

Spekuliše se da odlazak Duška Tošića u Istanbul gotovo svaki put podrazumeva odsedanje u jednom te istom omiljenom hotelu, s pogledom na Bosforski moreuz, predivne verske i kulturne građevine.

Tome najbolje svedoči najnoviji snimak bivšeg fudbalera koji je osvanuo na njegovom Instagram profilu, tačnije insta storiju.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Duško je sa fanovima, kojih je trenutno 460.000, podelio kratak video iz hotelske sobe s pogledom koji inspiriše i opija.

Pročitajte: Fotografija Jelene Karleuše koju je Duško Tošić objavio na Instagramu sve otkrila

Ono što je pored pejzaža privuklo pažnju pratilaca poznatog sportiste, a bivšeg reprezentativca, jesu ptice kraj njegovog prozora.

instagram, dusko tosic

 

Simpatični prizor dopao se svima, te su usledili interesantni komentari.

Svi su se svakako složili da je Duško u najboljem društvu, te da se sigurno divno provodi, a pojedini su se pitali kako li će mu tek veče biti kada mu je jutro počelo ovako lepo.

instagram, dusko tosic

 

Nije tajna da se godinama Jelenin izabranik u Istanbulu oseća prijatnije nego u Beogradu, zbog čega se veruje da je samo pitanje dana kada će potpuno napustiti vilu na Dedinju i pazariti nekretninu u omiljenom gradu.

Komentari (0)

Loading