Celebrity News

Kad ti ćerka kaže da se udaje za Daču Ikodinovića... Majka Maje Ognjenović prvi put bez dlake na jeziku progovorila o zetu

Majka Maje Ognjenović prvi put o zetu - bez dlake na jeziku

Kad ti ćerka kaže da se udaje za Daču Ikodinovića... Majka Maje Ognjenović prvi put bez dlake na jeziku progovorila o zetu

Foto: M. M./ATAImages

Majka Maje Ognjenović svojevremeno je za medije govorila o sportskim uspesima svoje ćerke. Tom prilikom Bosa je istakla koliko je ponosna, a nije mogla i da ne spomene zeta Danila Ikodinovića.

U razgovoru za „Blic” majka proslavljene odbojkašice otkrila je da je Maja rođena kao treće dete u porodici, te da je oduvek mezimica, koja je kroz čitavu karijeru imala podršku roditelja.

Pročitajte: Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka! Zanemećete kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

Da li je podjednaku podršku od roditelja Maja dobila i kad im je rekla da je njen emotivni izbor čovek koji iza sebe ima već dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu, javnosti je otkrila mama Bosa:

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović, koja je ipak istakla da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

Blic youtube printscreen

 

- Prvi zvanični susret sa njim bio je u Danilovom restoranu - rekla je pa dodala:

- Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto, on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Komentari (0)

Loading