Celebrity News

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka! Zanemećete kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić u prošlosti su bili u ljubavnoj vezi, a malo je poznato da su bili vereni

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka! Zanemećete kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

Andreja Damnjanović

I ptice na grani znaju da Maja Ognjenović i Miloš Teodosić godinama imaju stabilne veze i da su ispunjeni na emotivnom planu, košarkaški as uživa u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin dok odbojkašica blista pored Dače Ikodinovića.

Ipak u sećanju je svima ostala njihova veza koja umalo nije krunisana brakom.

 

Foto: Privatni album

 

 

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić, naime, uplovili su u romansu 2008. godine, da bi dve godine kasnije objavili veridbu, a njihova veza bila je skladna i stabilna i sve je ukazivalo da će stati pred matičara.

Pročitajte: Sa Dačom Ikodinovićem ima skladan brak, a evo ko je bio prva velika ljubav Maje Ognjenović (FOTO)

Oboje su tada igrali u „Olimpijakosu“ i čak su živeli pod istim krovom, međutim poslovne obaveze odvele su ih na različite strane, Miloš je otišao u Moskvu, a Maja u Berlin što je umnogome doprinelo da se emocije ohlade.

 

Foto: Privatni album

 

 

Daljina je, kao što to obično biva, uslovila da ova veza počne da slabi i bilo je samo pitanje vremena kada će postati neizdrživa za tada mladi par.

Pročitajte: Zaklela se zemlja raju... Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su kao jedno, ali razlog raskida veridbe šokiraće i one sa najtvrđim srcem

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić nisu uspeli da održe vezu na daljinu, pa je 2013. godine došlo do raskida veridbe, a oboje su demantovali glasine da je na njihov odnos uticala treća osoba kao razlog navodeći „udaljenost zbog sportskih obaveza“.

 

Andreja Damnjanović

 

 

Iako je od tada prošla čitava decenija, uspešnom sportistkom paru ovaj period je zasigurno ostao u lepom sećanju budući da su ostali u prijateljskim odnosima.

 

Komentari (0)

Loading