Celebrity News

Prije se umešale u brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića! Videle ga kako se ljubi sa drugim ženama pa presekle (FOTO)

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića smešten je na Voždovcu

Prije se umešale u brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića! Videle ga kako se ljubi sa drugim ženama pa presekle (FOTO)

ata images, mateja stanisavljevic, antonio ahel

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića toplo je porodično gnezdo u kome vladaju isključivo pozitivna energija, ljubav, razumevanje i smeh. 

Humor je temelj tročlane porodice, što proizlazi iz činjenice da glumac i pevačica potiču iz sličnog okruženja.

Pročitajte: Razišli se Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević! Spakovali kofere i svako otišao na svoju stranu, a evo gde je mala Nina (FOTO)

Ivan je rođen u Užicu, a Jelena u Kragujevcu, ali na istim postulatima su odgojeni, što ih, pored ljubavi prema ćerki Nini i muzici, zapravo umetnosti generalno, možda i najviše veže. 

Ata Images/Antonio Ahel

 
 

Sklad koji postoji među popularnim supružnicima prava je retkost, a baš zato što nemaju šta da skrivaju, naprotiv mogu samo da se pohvale, kantautorka i dramski umetnik rado javno iznose detalje iz svoje privatnosti.

Jelena je tako, gostujući nedavno na jednoj makedonskoj televiziji, dobro nasmejala javnost pričom o upoznavanju njenog izabranika sa roditeljima i bakama.

- Dovela sam ga u Kragujevac da ga upoznam sa roditeljima, sa mojom babom Bosiljkom, to je očeva majka koja živi u kući iznad naše, i sa baba Ružom, maminom mamom.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Oni su se lepo ispričali i upoznali i kad je Ivan otišao, došla baka Ruža kod baka Bose na kafu i ja tamo negde u kuhinji čujem njih dve kako pričaju. "Je li, prijo, kako ti se dopao Jelenin momak", pita baka Ruža baka Bosu. Na šta ova odgovara:

Ata Images/Antonio Ahel

 

"Da ti kažem, prijo, mnogo lep dečko, vidi se iz dobre porodice, sve ima manire i to, ali ne valja mu poso."

"Pa što, prijo?" insistira Ruža. 

Pročitajte: Ovako voli samo otac! Ivan Bosiljčić sa suzama u očima ćerki Nini uputio dirljive reči (VIDEO)

"Pa ljubi se tamo sa ženama u filmovima i serijama, ja sve držim daljinski da promenim kad krene", odgovara Bosa, a Ruža će: "I bre, prijo, šta bi rekla da je ginekolog?" 

 

 

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića prepun je ovakvih anegdota koje oboje za javnost rado prepričavaju, samo je potrebno inspirisati ih.

Komentari (0)

Loading