Celebrity News

Velika radost u domu Kaje Žutić! Sa njom nema šale, prvo pa petorke: Ceca Bojković ne može da dođe sebi od radosti (FOTO)

Suprug Kaje Žutić poslednijh godina živi povučeno

Velika radost u domu Kaje Žutić! Sa njom nema šale, prvo pa petorke: Ceca Bojković ne može da dođe sebi od radosti (FOTO)

ata images/stefan tomasevic

Iako se vrlo uspešno bavi muzikom, suprug Kaje Žutić Nemanja Aćimović ne voli da pozira pred svetlima reflektora, niti da se šeta crvenim tepihom.

Najbolje se oseća kada je u studiju ili na sceni, dok fotografisanje prepušta svojoj lepšoj polovini koju je dugo osvajao.

Pročitajte: Srna i Ana prvi put na koncertu bodre tatu Željka! Jovana objavila prelepu fotografiju

Ćerka Cece Bojković svojevremeno je za jedan "lifestyle" magazin dodala da sa Nemanjom nije želela ništa ozbiljno, da je čak sebi obećala da nakon razvoda više ništa neće imati sa muškarcima, međutim suprug Kaje Žutić nije se predao.

ata images/amir hamdzagic

 

Insistirao je, uvek joj je bio pri ruci, te danas može da se pohvali skladnim dugogodišnjim odnosom sa glumicom, koja se u poslednje vreme uspešno bavi i slikanjem, te je već zakazala izložbu.

Za razliku od svoje izbranice, Aćimović nije ljubitelj ni društvenih mreža.

instagram, Kaja Zutic

 

Ona, pak, s godinama vrlo spretno njima barata i to tako da joj služe za samopromociju.

Povremeno tek objavi fotografiju sa letovanja, zimovanja, iz vikendice koja joj je ostala od pokojnog oca Miloša Žutića ili iz parka dok šeta svoju kucu.

instagram, Kaja Zutic

 

Čivava Pipi zvezda je Kajinog najnovijeg posta na Instagramu.

Pročitajte: Ceca Bojković živi u luksuznom saloncu u srcu prestonice, a suprug Kaje Žutić i umetnica sušta suprotnost! Zavirite u dom bračnog para (FOTO)

Naime, predivna kuca se okotila i na svet donela čak pet šteneta, kojima je glumica regularno dala imena, Čupko, Pegi, Ava, Ema i Ule, i ponudila pratiocima da ih udome.

instagram, Kaja Zutic

 

 

Verovatno da je dom dramske umetnice pretrpan porukama, te se veruje da će ubrzo pokloniti ili, pak, prodati bebe svoje Pipi.

instagram, Kaja Zutic

 

Komentari (0)

Loading