Celebrity News

Kakva domaćica! Dom Katarine Žutić van Beograda raj je o kakvom mnogi sanjaju: Zbog jednog detalja svi su zapanjeni (FOTO)

Dom Katarine Žutić u prirodi pravi je melem za oči

Kakva domaćica! Dom Katarine Žutić van Beograda raj je o kakvom mnogi sanjaju: Zbog jednog detalja svi su zapanjeni (FOTO)

Dom Katarine Žutić na selu oaza je mira. 

Ćerka Svetlane Bojković i preminulog Miloša Žutića nasledila je od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje. Dugi niz godina u glumici je tinjala želja da nasledstvouredi po svojoj meri, ali su je poslovne obaveze sprečavale u tome. Nije imala Kaja kada ni da predahne, a kamoli da se posveti renoviranju, na svu sreću pre par godina u svojoj nameri je uspela.

Pročitajte: Ćerko, zašto ovo radiš? Isplivale nage fotografije Kaje Žutić, Ceci Bojković SRCE SLOMLJENO! (FOTO)

 

 

Naime, koronavirus usporio je poslovne angažmane glumice, koja je to vreme iskoristila da otputuje na selo i poradi na prelepom imanju koje se sastoji iz stare kuće, voćnjaka i bašte. Nekoliko puta do sada pohvalila se Kaja svojim pratiocima na "Instagramu" koliko je vredna kada ode na selo i koliko je ponosna na sve ono što je svojim rukama stvorila. Sama podrezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš tamo u prirodi rodila ljubav prema slikarstvu.

Pročitajte: Obe su volele Miloša Žutića: Ceca Bojković oči u oči sa suprugom slavnog glumca (foto)

 

 

Vrlo često, čak i kada je hladno, Katarina odlazi na selo kako bi slikala, a nije tajna da će uskoro sve svoje radove predstaviti u Beogradu na velikoj izložbi. Dom Katarine Žutić na selu poslužio je dramskoj umetnici da se ponovo poveže sa prirodom, ali istovremeno da spozna nešto više o sebi, kao naprimer to da je talentovana za slikanje. Tvrdi da je ovaj talenat nasledila od oca, koji je takođe pomalo slikao.

Pročitajte: Fotografija Katarine Žutić iznenadila: Glumica drastično promenila izgled, sad je ista majka Ceca

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Seka

10:04 27.11.2022

Kuća i bašta na selu je neprocenjiva vrednost. Trebalo bi da je imamo svi. I da čuvamo selo i prirodu!