Celebrity News

Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Milena Popović i Igor Jurić kad ih niko ne gleda (FOTO)

Milena Popović i Igor Jurić - šta je zaista istina

Na Instagramu je sve savršeno, a evo kako izgledaju Milena Popović i Igor Jurić kad ih niko ne gleda (FOTO)

A.K./ATAImages

Ljubavna priča Milene Popović i Igora Jurića počela je pre nekoliko godina, sasvim slučajno. Jedan kratki razgovor bio je dovoljan da se srodne duše prepoznaju, a onda se rodila ljubav.

Iako on retko objavljuje zajedničke fotografije, Milena Popović i Igor Jurić, sudeći po njenim objavama na Instagramu, deluju kao najskladniji par poznat javnosti.

Pročitajte: Tajni život udovice Olivera Ivanovića - Igor o ovome ne zna ništa

Ipak, mnogi se pitaju kakav je njihov odnos kad su daleko od društvenih mreža. Upravo to je Milena pokazala novom fotografijom, koja je nastala spontano, kada je par mislio da ih niko ne gleda.

Svoj trenutak sreće, Milena Popović i Igor Jurić, na jednom veselju, podelili su zagrljajima i iskrenim osmesima, a taj trenutak neko je zabeležio.

Pročitajte: Novak i Jelena su ovo dugo priželjkivali, Stefan i Tara presrećni (foto)

Sada ova emotivna fotografija sa simboličnim opisom „MI” krasi Instagram profil državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine.

Podsetimo, o svojoj ljubavi sa Igorom, Milena je nedavno ovako govorila.

- Desila se ljubav i to je jedan jako lep i kvalitetan odnos. Zaista sam srećna i nemam problem da to naglas kažem - rekla je u emisiji Slavice Đukić Dejanović i dodala:

- Ljudi kažu nemoj naglas da pričaš o sreći, ćuti, pokvarićeš je, ne, ja mislim suprotno, ja mislim da je toliko retko da smo iskreno srećni da baš o tome treba da pričamo na sav glas.

Da nećemo time pokvariti svoju sreću, da je sreća u nama.

Komentari (0)

Loading