Celebrity News

Tajni život udovice Olivera Ivanovića: Igor o ovome ne zna ništa (FOTO)

Tajni život Milene Popović

Tajni život udovice Olivera Ivanovića: Igor o ovome ne zna ništa (FOTO)

Instagram/milena_bogdan

Milena Popović pre šest godina ostala je bez svoje velike ljubavi. Smrt Olivera Ivanovića duboko je pogodila nju i njenog sina Bogdana, a od tog bola i danas se nisu oporavili.

Od tada je život udovice Olivera Ivanovića javno izložen, a sada je isplivala činjenica da pored javnog postoji i tajni život Milene Popović.

Pročitajte: Igore, izvini - Milena Popović na poseban način pokojnom mužu pokazala ljubav (FOTO)

Naime, život Milene Popović javnosti je postao posebno interesantan od kada je na Instagramu obelodanila vezu sa Igorom Jurićem.

Njihovu vezu javnost pomno prati, ali je sada otkriveno da postoji tajni život Milene Popović, odnosno segment njene privatnosti koji javnosti nikada ne bi otkrila.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila citat Gabrijela Garsije Markesa.

Pročitajte: Na ovo ga je sigurno ona naterala - Milenu Popović i Igora Jurića nikada niste videli u ovakvom izdanju (FOTO)

- Svaki čovek ima tri života. Jedan javni, jedan privatni i jedan tajni - ovom izjavom potpuno je zaintrigirala javnost, koja se zapitala da li Igor Jurić, koji je deo privatnog života Milene Popović, ima predstavu o tome šta se dešava u sferi koju zadržava samo za sebe.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading