Celebrity News

Napokon su dočekli i taj dan! Bogdan i Jovana podelili predivne vesti: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković svakim danom sve je snažnija

Napokon su dočekli i taj dan! Bogdan i Jovana podelili predivne vesti: Čestitke samo pljušte (FOTO)

ata image/F.S.

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković, po mišljenju medija, traje već šestu godinu zaredom.

Niko zapravo ne može sa sigurnošću da tvrdi kada je hrvatski glumac koleginicu prvi put poljubio, ali su zato svi posvedočili njihovom prvom pojavljivanju na crvenom tepihu 2019. godine.

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

U poslednje vreme zajednička šetnja pred objektivom foto-reportera postala je praksa popularnih emotivnih partnera, a sve zbog toga što oboje puno rade te imaju povoda da se projektima pohvale.

ata image/F.S.

 

Kada je Jovana u prvom planu, Bogdan je u svojstvu pratioca, s druge strane, kada je on glavna faca premijere, prelepa Beograđanka potrudi se da bude uz njega, uglavnom u prekrasnom stajlingu, što je učinila i ovoga puta.

Film „Živi i zdravi” sinoć je premijerno prikazan, a Jovana je, kao i uvek, zablistala.

ata image/F.S.

 

Mnogi koji su imali prilike da događaj isprate posvedočili su usklađenoj odevnoj kombinaciji glumice, ali i osmehu zaljubljene žene, koja ponosno šeta kraj svog izabranika.

Budući da je pomenuti projekat oduševio publiku, dobio je veliki aplauz i ovacije, čestitke ne prestaju da se nižu, može se reći da Jovana ima puno razloga da se diči svojim momkom i zajedno s njim proslavi uspeh.

ata image/F.S.

 

Na prikazivanje filma, naime, dugo se čekalo. Još pre dve godine snimanje je počelo, svakoga trena filmofili su se nadali prikazivanju a sada kada se ukazao pravi momenat za to, došlo je vreme da i Bogdan i njegove kolege uberu plodove svog rada.

Pročitajte: Uz njega lepotica koja mu je OSVOJILA SRCE! Pogledajte fotografiju Gorana Bogdana iz Pule, konačno je jasno šta je bilo sa Jovanom

Smatra se da je zahvaljujući brojnim uspesima na poslovnom planu i veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković sve lepša i čvršća.

Ako nije glavni uzročnik, onda makar doprinosi skladu koji očigledno ništa ne može da poremeti.

ata image/F.S.

 

Spekuliše se da glumački par već neko vreme živi na istoj adresi, a nije isključeno da će uskoro stati i na ludi kamen.

 

Komentari (0)

Loading