Celebrity News

Uz njega lepotica koja mu je OSVOJILA SRCE: Pogledajte fotografiju Gorana Bogdana iz Pule, konačno je jasno šta je bilo sa Jovanom

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković neprestano su tema u medijima

Uz njega lepotica koja mu je OSVOJILA SRCE: Pogledajte fotografiju Gorana Bogdana iz Pule, konačno je jasno šta je bilo sa Jovanom

Boško Karanović

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković otkako su uplovili u vezu, raskinuli, pa istoj pružili još jednu šansu, ne prestaju da intrigiraju domaće i regionalne medije.

Ta vrsta eksponiranja, umetnicima očito ne prija, te su oni odlučni u nameri da svoju ljubav koliko god je moguće sačuvaju od znatiželjnika, a najverovatnije iz istog razloga oni se veoma retko pojavljuju zajedno u javnosti, pa su nagađanja na konto njihovih nesuglasica i narušenog odnosa neizostavna tema.

Boško Karanović

 

Iako na naslove o razlazu, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković nikada nisu reagovali, niti previše na njih obraćali pažnju, najbolji demant za ove priče bilo je njihovo zajedničko pojavljivanje na nekim značajnijim događajima, a time su istog trena u vodu padale sve neproverene informacije koje smo često imali prilike da pročitamo.

Pročitajte: Jovani je SRCE SLOMLJENO, Goran Bogdan sada ima oči samo za NJU! Prva fotografija glumca sa DRUGOM ŽENOM, svi je znate! (FOTO)

Zgodni Hrvat i njegova prelepa, dvanaest godina mlađa izabranica Jovana ponovo su tema u javnosti, međutim ovog puta nije reč o njihovom raskidu, naprotiv, komentari koliko je čvrsta i stabilna njihova veza preplavili su društvene mreže.

Boško Karanović

 

Da uspešno prevazilaze sve nesuglasice, ako ih uopšte ima, te da uživaju u svakom zajedničkom trenutku dovoljno govori zajednička fotografija koju je oštro oko fotografa vešto zabeležilo.

Pročitajte: Sada je KRAJ - Goran Bogdan uslikan kako se ljubi sa koleginicom, Jovani prekipelo! Pogledajte fotografiju

Naime, slavni pevač Robi Vilijams održao je sinoć prvi od dva zakazana koncerta u Puli, a na događaju među hiljadama ljudi iz Hrvatske, regiona i sveta i te kako bili su primećeni Goran Bogdan i Jovana Stojiljković koji su se pod ruku pojavili ne želeći da propuste priliku da uživo posvedoče spektaklu svetskog nivoa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Lagano i opušteno odeveni oni su se pojavili ispred pulske Arene, a kadrovi su zabeleženi dok su se probijali kroz gužvu užurbano koračajući da zauzmu svoje mesto.

Komentari (0)

Loading