Celebrity News

SAZNAJEMO! Zašto Džej 10 godina nije reč progovorio sa Draganom Mirković: Glavni krivci su Ceca i Kusturica (VIDEO)

Sukob Dragane Mirković i Džeja Ramadanovskog dugo je trajao

SAZNAJEMO! Zašto Džej 10 godina nije reč progovorio sa Draganom Mirković: Glavni krivci su Ceca i Kusturica (VIDEO)

Ata Images/Antonio Ahel

Sukob Dragane Mirković i Džeja Ramadanovskog datira još od 1996. godine.

Pročitajte: Prvo Milan Stanković, a sad i Cecin bivši! Bogdan Srejović traži mir (FOTO)

Do tog trena pevačica i muzičar važili su za odlične prijatelje i kolege za primer, nažalost, nekoliko ishitrenih reči odnos je pokvario te 10 godina nisu progovorili ni reč.

Ata Images/Milan Maričić

 

Svađa iliti estradni sukob Dragane Mirković i Džeja Ramadanovskog usledio je nakon što je Džej javno negirao Draganine navodne tvrdnje po kojima njena konkurentkinja Ceca nije zasluženo dobila nagrade 1995. godine.

Mirkovićeva je kolegu tada verbalno napala, tražeći da demantuje svoje navode, međutim, on se u jednoj od tada popularnih emisjia „Muzička planeta” pojavio sa dokaznim materijalnom gde je zapravo opravdao svoje reči.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Isto poštujem Draganu Mirković i cenim, veliki moj kolega, velika zvezda, ali ja volim da pravdu isteram na videlo. Možda ja opet grešim, ali ne verujem - počeo je priču Džej pa dodao:

- Nabavio sam mark plan i ovde piše sve ono što sam ja tvrdio prošle nedelje, pa su me ubeđivali da nisam u pravu, a ja sam gledao na Pinku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ceca Ražnatović 30,1% iza nje ide Emir Kusturica 8,5%, pa Dragana Mirković 5%. Vidite ljudi ja ne lažem. Da ne ispadne ono što sam ja Draganu Mirković pitao u prošloj emisji da ja insistiram da kaže ko je prvi Ceca ili Dragana. Evo anketa je sve rekla - kazao je Džej te 1996. godine a tačan video-zapis možete pogledati OVDE.

Pročitajte: Prva fotografija Dragane Mirković sa roditeljima podigla prašinu! Ona pliva u milionima, a evo kako Predrag i Jelica izgledaju

- Dragana, nemoj da se ljutiš, ali ja sam bio u pravu - kazao je Džej nakon čega estradna umetnica s njim nije želela više da priča.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ubrzo je otišla u Beč, tamo se i udala, dobila dvoje dece i posvetila kući i porodici a kolika je zaista bila i jeste zvezda, najbolje svedoči to što se nakon duge pauze vratila i puni hale i arene širom sveta.

Komentari (0)

Loading