Celebrity News

Brak Emira Kusturice na ozbiljnom ispitu! Sve češći sukobi sa suprugom Majom: Bude i suza

Supruga Emira Kusturice stub je porodice umetnika

Brak Emira Kusturice na ozbiljnom ispitu! Sve češći sukobi sa suprugom Majom: Bude i suza

Ata Images/Zorana Mandić

Pune četiri decenije supruga Emira Kusturice uspeva da sačuva svoj i mir svoje porodice.

Retko kada se pojavljuje u javnosti, još ređe snima i fotografiše te su u nekom momentu svi poverovali da postoji ozbiljan razlog za to, jači od njene želje da se skloni od pogleda radoznalih medija.

Pročiajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

U brak sa slavnim rediteljem uplovila je s puno ljubavi, a kruna tog odnosa su sin Stribor i ćerka Dunja, koji neodoljivo likom podsećaju na nju, dok su u profesionalnom pogledu pošli očevim stopama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Maju Kusturicu mogli smo da vidimo svega par puta na crvenom tepihu ili kada je pak reditelj otvorio vrata svog doma na Mokroj Gori. 

I bez toga svima je bilo jasno da je supruga Emira Kusturice njegova najveća podrška, njegov rektor ili lektor, njegova inspiracija i zvezda vodilja.

Ata Images/Milan Maričić

 

Upravo iz ovog razloga sve je iznenadio kada je svojevremeno spomenuo kako s godinama ima sve više razmirica sa izabranicom.

- Među nama je jednaka želja za viđanjem kao nekada. Postoje duži periodi kada smo zajedno. A opet, svi su vezani za naše projekte.

- Onda je taj životni pečat kao u dramskoj radnji kod Sofokla, sa tri linije. Tako i u mom životu postoje tri linije koje teku istovremeno gde su stvaralaštvo, privatni i zajednički život u okviru porodice grupisani, i možda su jedan od elemenata koji produžavaju takav život - pojasnio je Emir pa dodao:

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

- Možda do toga dovodi i to što Maja i ja u porodici nemamo nikakva pravila. Postoji jedan prirodan autoritet, koji se poštuje, ali manje-više sve se nekako podrazumeva.

- Uz razgovor uvek primirimo sve češću ostrašćenu prepirku. Primetio sam kako starim, da mi sve lakše suza poteče na oko, kažu da to ide sa godinama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Nekada je i dobro da je tako, mislim da je najvažnije u ljudskom životu da čovek bude sve u jednom. Da bude romantičan, nežan, da bude grub, tačnije da u jednoj ljudskoj naravi postoje svi elementi implozije i eksplozije. Mada u mom slučaju supruga voli kada sam više ovo prvo, romantičan - kazao je reditelj.

Pročitajte: LOŠE VESTI o zdravlju Emira Kusturice - Lekari čine sve što je u njihovoj moći, molitve su dobrodošle (FOTO)

Njegova supruga, majka njegove dece, nikada nije osetila potrebu da govori za medije.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Živi povučeno, daleko od reflektora i gradskih priča, pa se veruje da to u velikoj meri njen brak sa Emirom čini jakim.

Komentari (0)

Loading