Celebrity News

Elena Karaman o razlozima razlaza sa Peđom Mijatovićem: Živeli smo u malom stanu od 68 kvadrata (FOTO)

Prvi brak Elene Karaman završio se razvodom, kao i drugi

Elena Karaman o razlozima razlaza sa Peđom Mijatovićem: Živeli smo u malom stanu od 68 kvadrata (FOTO)

instagram/screenshot video, elena karaman

Prvi brak Elena Karaman sklopila je pre više od tri decenije sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem.

Nažalost, već sam početak bračnog odnosa doneo je supružnicima razarajuću bol i razočaranje, pa i gomilu problema koji su se iz dana u dan taložili i na kraju doveli do kraha.

Pročitajte: Sin je stigao iz velike i čiste ljubavi! Milena Popović oduševila vestima

Naime, Elena je sa Peđom dobila dvojicu sinova, Luku, koji je uspešan i zgodan, devojke se otimaju oko njega, i Andreju koji nije imao tu sreću da poraste, školuje se, oseti moć zaljubljivanja.

 

 

Osam meseci od porođaja u Valensiji lekari su fudbalera i njegovu izabranicu obavestili da im sin ima cerebralnu paralizu. Elena je kasnije sa knedlom u grlu za medije pričala kako veruje da je reč o greški lekara koji nije smatrao da je bebu potrebno staviti u inkubator.

- Desilo mi se poslednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su lekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala s nama, verovatno nikada nećemo saznati - ispričala je Elena pa nastavila:

 

 

- Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dete koje je rođeno pet nedelja ranije stave u inkubator, oslanjajući se na njegovu telesnu težinu.

 

 

- Kako sam ja proučila sve moguće medicinske leksikone i prošpartala sve svetske pedijatrijske klinike, ispostavilo se da lekari ne samo što odmah posle porođaja nisu odreagovali kako je trebalo, nego mu čak ni valbulu za hidrocefalos, koji je naknadno dobio, nisu ugradili na vreme.

 

 

- Kada je Andrea napunio osam meseci, potvrdili su ono u šta sam ja odavno sumnjala - dijagnoza je bila cerebralna paraliza - ispričala je bivša supruga fudbalera, od kog se ubrzo rastala.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

On je kraj druge pronašao sreću i dobio tri ćerke, dok se Elena udala za Jugoslava Karića i podarila mu takođe naslednika.

 

 

Oboje pak imaju potpuno drugačije stavove o tome kakav je bio prvi brak Elene Karaman i Peđe Mijatovića i da li se uopšte trebalo upuštati u njega.

Dok Peđa tvrdi da je od samog starta sve bilo greška te da može da vrati vreme, nikada se ne bi oženio Elenom, ona se priseća samo divnih momenata iz tog odnosa, posebno perioda kada su živeli u „malom stanu”.

Pročitajte: Ovakve vrtove smo viđali samo u španskim serijama! Zavirite u tek kupljenu vilu Elene Karaman, svi se pitaju odakle ovoliki milioni (FOTO)

- Najlepši, a definitivno najsiromašniji period našeg života živeli smo u Beogradu, u malom stanu u Kneza Miloša 16.

 

 

- U tih 68 kvadrata moja je sreća bila tako velika i snažna da sam mislila da njome mogu da pariram samom Bogu - istakla je ranije ćerka Verice Rakočević, koja već duže vreme ne daje izjave za medjie i izbegava bilo kakav vid javnog eksponiranja.

Komentari (0)

Loading