Lifestyle

Ovakve vrtove smo viđali samo u španskim serijama: Zavirite u tek kupljenu vilu Elene Karaman, svi se pitaju odakle ovoliki milioni (FOTO)

Dom Elene Karaman kao stvoren je za uživanje

Ovakve vrtove smo viđali samo u španskim serijama: Zavirite u tek kupljenu vilu Elene Karaman, svi se pitaju odakle ovoliki milioni (FOTO)

Andreja Damnjanović

Ćerka Verice Rakočević, godinama živi u svojoj lukuznoj vili „Nemotona“ na Avali, gde je sve uredila po svom ukusu. Dom Elene Karaman pravo je mesto za uživanje iz kojeg često ona putem Instagrama deli detalje iz svakodnevnice, međutim poslednjih meseci kako je otkrila, putovala je Provansom u potrazi za vilom koja će postati njeno novo mesto za život.

Kako je obavestila sve koji je prate na društvenim mrežama, ona je istu, idealnu za sebe, članove svoje porodice i svog partnera pronašla.

Instagram

 

- Kad sam prvi put ovde bila, pre 12 godina, obećala sam sebi da ću jednog dana živeti u Luberonu. To je najmagičnije mesto na Majci Zemlji. I baš danas mi je javljeno da je prihvaćena moja ponuda za kuću iz mojih snova - nedavno je napisala Elena na "Instagramu".

Instagram

 

Novi dom Elene Karaman smešten je u južnoj Francuskoj i reklo bi se putem fotografija, upravo je sve što je dizajnerka enterijera i želela.

Instagram

 

- Počinje novo poglavlje mog života u Provansi. Željno iščekujem nove avanture - objavila je Elena koja već uveliko dobavlja nove materijale za uređenje imanja - antikne kapije, starinske podne ploče, pa čak i jedan "luksuzni" kokošinjac.

Instagram

 

Iako nemamo uvid u unutrašnjost vile koju će ona kao i do sada sa puno ukusa, stila i ljubavi urediti, fotografije koje je podelila svedoče da je novi dom Elene Karaman pravo mesto za uživanje okruženo netaknutom prirodom.

Instagram

 

Imanje sadrži ogroman plac, prostrano dvorište, mnoštvo cveća i drveća, voćnjake, a tu je i bazen. 

Instagram

 

Dom Elene Karaman pravi je raj za dušu i telo, te će po svemu sudeći ona sa partnerom Dušanom Reljinim ovde najviše vremena provoditi, a ne sumnjamo da će veoma često gosti biti i njeni naslednici koji su joj najveći životni pokretač i podrška u svemu.

Komentari (1)

Loading
Rubi

19:46 08.07.2023

Ova je žena baš bila prelijepa u mladosti.Ima nešto posebno,u izrazu lica.