Celebrity News

Mama, tata, ovo vam je zet! Ćerka Saše Matića ocu saopštila najlepše vesti!

Ćerka Saše Matića ocu predstavila zeta

Mama, tata, ovo vam je zet! Ćerka Saše Matića ocu saopštila najlepše vesti!

Milan Maricic/ATAImages

Saša Matić nikada nije krio koliko je ponosan na svoje ćerke, te da sa njima ima veoma otvoren odnos. Tako je svojevremeno otkrio da je ćerka Aleksandra prvo njemu saopštila da je zaljubljena i da ima dečka.

Ćerka Saše Matića već neko vreme srećno je zaljubljena. Njena veza je veza na daljinu jer potencijalni pevačev zet živi u Crnoj Gori, ali u njihovom slučaju kilometri definitivno nisu prepreka.

Pročitajte: Prve fotografije fatalne Tare Matić - Sašina ćerka je najlepša devojka koju ste skoro videli, tata i mama će imati ozbiljne probleme s njom

Starija ćerka Saše Matića nikada nije prezala da ocu kaže sve što ima, baš kao ni njena mlađa sestra Tara, a u jednom intervjuu Saša je otkrila da je njegova supruga stroži roditelj.

- Kod mene sve može. Žena krene negde na put, ostajemo nas troje i ćera kaže: "Tata, od sutra žurka". Dođu njihovi drugari, ja s njima otvoreno, pitam ih za simpatiju, sve pričaju sa mnom - rekao je Saša u emisiji "Realna priča".

Milan Maricic/ATAImages

 

- Mislim da su ponosne što sam im tata, ali to nikada u školi nisu isticale. I dan-danas su takve. Evo, na primer, Aleksandra sada ide u Crnu Goru kod dečka, ali nikada se ne bi pozvala na mene kada joj dam kontakt da neke stvari na aerodromu krenu lakše. Ni jedna ni druga nisu takve - rekao je Saša otkrivši da je njegova ćerka zaljubljena i da vreme često provodi kod dečka u Crnoj Gori.

Komentari (1)

Loading
Sadeta

15:38 16.02.2024

Sale ti si mnogo dobar čovjek orvo, pjevačina, šaljivđija nadam se da će i zet biti. Da im bude sretno, vječno, radosno.