Celebrity News

Prijina majka Borka nije mogla više da ćuti: Ovako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Aleksandrin i Filipov odnos intrigira javnost

Prijina majka Borka nije mogla više da ćuti: Ovako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović sinonim je za mladu i uspešnu ženu. U Beogradu i Zagrebu održala je uspešne koncerte, a njen uspeh je, kako kažu oni koji je poznaju, rezultat dugogodišnjeg marljivog rada.

Pročitajte: Razvod više ne može da se krije! Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Odnos Aleksandre i Filipa Živojinovića intrigira javnost godinama, posebno jer mu je ona javno zahvaljivala na podršci koju joj je nesebično pružao na svakom koraku.

Da je njihova ljubav jaka i izgrađena na pravim temeljima potvrdila je i Prijina majka Borka, koja za zeta ima samo reči hvale.

M.M./ATAImages

 

 

 

- Filip toliko voli moju Aleksandru, poštuje je i ceni, zbog toga ga volim najviše na svetu. To je jedan lep i dobar brak. Filip je vrlo brižan i galantan - rekla je za "Alo" i otkrila istinu o obrazovanju svoje ćerke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Aleksandra je završila osnovnu školu kao odličan đak, upisala je srednju i završila tri godine jer ju je takmičenje usporilo i nije uspela uporedo da završava i četvrtu godinu.

Svakako da Aleksandra planira da završi četvrtu godinu kako se više ne bi pisalo da ima završenu samo osnovnu školu - rekla je Borka, koja je ćerki neizmerna podrška.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading