Celebrity News

Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

Problemi u braku Milana Kalinića često su tema medija

Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

Ata Images/Antonio Ahel

Problemi u braku Milana Kalinića iznova su u žiži medijskog interesovanja, a sve zbog toga što novinari nastoje da se spekulacije u vezi sa neverstvom glumčeve supruge ne zaborave.

Da, reč je o čistim nagađanjima i spekulacijama, koje se godinama provlače po tabloidima, a odnedavno i portalima, a tiču se priče da je Sandra komičara prevarila sa vlasnikom jednog prestoničkog kluba.

Pročitajte: Muke zabrinutog oca! Ćerka Milana Kalinića izrasla u pravu lepoticu: Kako da je sačuvam? (FOTO)

Iako ama baš niko sa sigurnošću nije mogao ni tada ni sada da potvrdi da se između Milanove izabranice i poznatog ugostitelja bilo šta nečasno dogodilo, svako malo priča se ponavlja, što zasigurno pogađa bračni par i njihovo dvoje naslednika.

 

 

Jedno vreme se čak verovalo da će zbog medijskog pritiska problemi u braku Milana Kalinića eskalirati, te da će doči do kraha.

Na svu sreću, ovu medijsku tortu emotivni partneri, a pre svega roditelji dvoje dece, uspeli su da prevaziđu pa ove godine slave čak 17. godišnjicu braka. 

Milan se skladnom zajednicom često hvali na Instagramu, a da ga pomenuti medijski naslovi i insinuacije na konto Sandrine prevare nisu poremetili svedoče sledeće reči: 

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni.

 

 

- Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima.

Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima.

Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom.

 

 

 

- Imam osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. S druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom - izjavio je ranije Milan i mnoge uverio da ljubav pobeđuje sva nerazumevanja, posebno u njegovom i Sandrinom slučaju.

 

Komentari (0)

Loading