Celebrity News

Jeste muka, jeste žalost, jeste neprebol: Šest godina nakon smrti sina Nebojše, umro Milovan Glogovac

Preminuo otac Nebojše Glogovca

Jeste muka, jeste žalost, jeste neprebol: Šest godina nakon smrti sina Nebojše, umro Milovan Glogovac

Anotnio Ahel/Ata

Preminuo otac Nebojše Glogovca, vest je koja je sve rastužila. Protojerej-stavrofor Milovan Glogovac je preminuo noćas, šest godina nakon smrti sina.

Pročitajte: Pogledajte gde i kako žive Milica Glogovac i njena ćerkica posle tragične smrti muža (FOTO)

Prerani odlazak sina nije mogao da preboli, a utehu je pronalazio u veri. Kako je izgledao 9. februar 2018. godine, dan kada je Nebojša zauvek sklopio oči, ispričao je Milovan jednom prilikom.

- To je bilo nekoliko sati pred Nebojšinu smrt. Tog popodneva, tog četvrtka, on je bio u dosta lošem stanju. Trebalo je da primi i drugu hemioterapiju. Uz njega je bila njegova supruga Milica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Ona je bila stalno sa njim. Sve vreme. I ja sam bio sa njim. Smestili smo ga u krevet i nismo tada mnogo pričali. Sestre su mu priključile terapiju i ja sam otišao. Oko osam uveče Milica nam se javila

- Kaže nam: ‘Dobro je podneo terapiju, čak se i šalio sa mnom’... U petak oko dva po ponoći... Bolest je bila jača. Nagla. Za mesec dana ga nam je uzela - ispričao je otac Milovan.

Jeste muka. Jeste žalost. Jeste bol, neprebol. Ali kad i danas stižu reči odasvud: Nebojša se nikad i nigde nije obrukao, to vam daje snagu da u molitvi i veri koju je i on živeo, nadvisite ličnu patnju.

Samo godnu dana nakon što je preminuo Nebojša umrla je i njegova majka Milena. 

OKO Magazin/RTS/Youtube

 

 

 

Komentari (0)

Loading