Celebrity News

U OVAKVOM stanu ih je Nebojša ostavio: Pogledajte gde i kako žive Milica Glogovac i njena ćerkica posle tragične smrti muža (FOTO)

Stan Milice Glogovac je mali raj

U OVAKVOM stanu ih je Nebojša ostavio: Pogledajte gde i kako žive Milica Glogovac i njena ćerkica posle tragične smrti muža (FOTO)

Petar Đorđević, Saša Huzjak

Stan Milice Glogovac je mali raj

Pre pet godina napustio nas je Nebojša Glogovac, čiju smrt javnost, čini se, nikada neće preboleti. Ali nikoga jače nije zaboleo odlazak voljenog glumca do supruge Milice i njihove ćerke Sunčice.  

ATA Images

 

Milicu nakon smrti supruga ne viđamo često u javnosti. Ne pojavljuje na događajima a najčešće je možemo videti na grobu Nebojše Glogovca kad mu se održava godišnji pomen. Na društvenim mrežama se takođe retko oglašava, i čuva svoju privatnost daleko od radoznalih očiju. Ali sa vremena na vreme Milica postavi trenutke iz svog doma, svog malog raja koji deli sa ćerkicom.

Pročitajte: Sećanje ne bledi - Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

ATA Images

 

Po onome što možemo da vidimo, stan Milice Glogovac je pun topline i odiše slobodnim duhom. Zidovi ogoljeni da se vidi cigla, kao u Njujorku, okačena su umetnička dela, nameštaj je jednostavan... Vidi se da je ovo prostor za prave umetničke duše.

Pročitajte: Sinovi Nebojše Glogovca oduševili, Gavrilo i Miloš učinili su to u znak sećanja na pokojnog oca FOTO

Instagram

 

Iako sigurno i dalje obuzeta neverovatnom tugom, Milica je našla svoj mir u četiri zida koje je delila sa suprugom. To je kutak u kom može da bude fokusirana na sebe i Sunčicu, da radi na sebi i da snage preumeri na odgoj ćerkice. U ovom domu mira radi se joga, čitaju knjige, i okupljaju se ljudi koji pružaju Milici podršku.

Pročitajte: Izgledala je kao princeza, ali tuga se osećala u vazduhu - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca

Instagram

 

U prelepo osvetljenom stanu, Sunčica najviše voli da se igra na terasi. Okružena zelenilom i na svežem vazduhu, i okupana, kako joj ime nalaže, sunčevim zracima, Sunčica raste u prelepu devojčicu na koju svi mogu da budu ponosni. Uz pomoć mame Milice i u okruženju punom podrške i ljubavi, nema sumnje da će Sunčica uspeti da uradi sve što poželi u životu. Ništa manje se ne može očekivati kad su ti roditelji Nebojša i Milica Glogovac.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading