Celebrity News

Seka krila od svih: Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (FOTO)

Razvod Seke Aleksić nakon jednog Twitter posta tema je javnosti

Seka krila od svih: Zbog ovoga se Veljko iselio iz vile u Pazovi (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Priča da je razvod Seke Aleksić sve izvesniji nastala je nakon jednog posta na Twitteru gde se navodno tvrdi da estradna umetnica i njen izabranik glume sreću.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Jelena Karleuša i Duško Tošić izašli u javnost i sve potvrdili (FOTO)

Da je samo ta informacija uzburkala javnost i Sekine fanove, bilo bi još i dobro, nažalost medijima se, a zahvaljujući pomenutoj objavi, proširilo verovanje da pevačicin dugogodišnji izabranik sa kojim ima sinove Jakova i Jovana, zapravo ima još jednu ženu i dete sa njom, a da crno bude još crnje, reč je navodno o njihovoj dadilji.

Blic TV printscreen

 

Čim je brak Seke Aleksić spomenut u negativnom kontekstu, pevačica se oglasila i sve oštro demantovala uz poruku da se u svetinju ne dira i zamolila sve da ne pišu neistine.

Naravno, mediji ko mediji nastavili su da čačkaju, i došli do podatka da se baš u tom periodu Sekin voljeni iselio iz vile koju su zajedno svojevremeno podigli na imanju u Staroj Pazovi.

On se, međutim, nije iselio sam, kako Paparazzo piše i veruje, već sa pevačicom i njihovim sinovima jer na kući već neko vreme sprovode renoviranje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Spekuliše se da Seka potpuno menja unutrašnjost svog doma, te da ako je već bio jako lep i funkcionalan, sada će biti još lepši.

Podsećanja radi, balkanska zvezda poseduje dvospratnicu, koju krase ogroman dnevni boravak, trpezarija i kuhinja kakva se viđa samo u telenovelama.

Pročitajte: Sledi razvod Seke Aleksić - oluja ne prestaje! Pojavio se zgodni muškarac pa spomenuo tetovažu - Veljku se to nikako neće dopasti (FOTO)

Na spratu su spavaće sobe i kupatila, ali i garderober dive koji je veličine garsonjere.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Šta je to što ona dorađuje svi se pitaju, ali se i ne brinu jer veruju da će Seka i taj deo svoje intime podeliti sa svojim obožavaocima kojih na društvenim mrežama ima više od dva miliona.

Komentari (0)

Loading